Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

ΕΚΛΟΓΟΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΑΣΛ ΦΙΛΑΝΔΡΟΣ


Την Κυριακή 8/12/2013 πραγματοποιήθηκαν οι εκλογές του ΑΣΛ Φίλανδρος για ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου.Με περισσότερο από το 60% των ενεργών και ταμιακώς εντάξει μελών του πραγματοποίησε τις εκλογές του ο Φίλανδρος στο Πνευματικό Κέντρο της Λευκάδας την Κυριακή 8/12/2013. Κατά την ίδια διαδικασία έγινε και η ετήσια γενική συνέλευση του συλλόγου κατά την οποία έγινε ανάλυση της χρονιάς που πέρασε καθώς και ένας προσχεδιασμός για εκείνη που έρχεται.
Οι εκλεγέντες υποψήφιοι συνεδρίασαν την Κυριακή 15/12/2013 για την συγκρότηση σε σώμα το οποίο έχει ως εξής:

1. Πρόεδρος:   Μαραγκός Σπυρίδων
2. Αντιπρόεδρος: Κατωπόδης Ιωάννης
3. Γεν. Γραμματέας: Κοψιδά Μαριάννα
4. Ταμίας: Μπουρσινός Γρηγόριος
5. Μέλος: Γληγόρης Θωμάς
1ο Αναπληρωματικό Μέλος: Λογοθέτης Αριστομένης
2ο Αναπληρωματικό Μέλος: Κακονάς Βασίλειος
Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο εύχεται να συνεχίσει το ίδιο δημιουργικά και επιτυχημένα η νέα τριετία όπως και η προηγούμενη και με την βοήθεια των μελών, φίλων αλλά κα της τοπικής κοινωνίας να συνεχίσει προάγει το αθλητικό ιδεώδες ως απαράμιλλο στοιχείο της υγιεινού τρόπου ζωής.
ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΆΤΙΚΟ ΠΑΡΤΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΤΟΥ ΦΙΛΑΝΔΡΟΥ
Με ένα pizza party, πολλά παιχνίδια και ευχές αποχαιρέτησαν το 2013 οι Ακαδημίες Στίβου του Φίλανδρου.Με πολύ κέφι, χαμόγελα και παιχνίδι όπως αρμόζει άλλωστε σε Ακαδημίες Στίβου, έδωσαν το παρών πάνω από 90 παιδιά, γονείς αλλά και φίλοι του συλλόγου οι οποίοι βρέθηκαν όλοι μαζί να γιορτάσουν την νέα χρονιά. Όσοι βρέθηκαν εκεί αντάλλαξαν ιδέες και σχέδια για την νέα αθλητική χρονιά ενώ οι μικροί μας φίλοι με την επιμέλεια των γυμναστών του συλλόγου έλαβαν μέρος σε αθλοπαιδίες και διάφορα δημιουργικά παιχνίδια.
Να ευχαριστήσουμε το εστιατόριο-πιτσαρία Νήρικος στους Καρυώτες για την ευγενική χορηγεία του χώρου αλλά και την επιμέλεια των εδεσμάτων της εκδήλωσης.







Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger