Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

Γνωστοποίηση της Προκήρυξης του Μέτρου 112 «Εγκατάσταση Νέων Γεωργών»

Γνωστοποίηση της Προκήρυξης του Μέτρου 112 «Εγκατάσταση Νέων Γεωργών» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2007 – 2013 «Αλέξανδρος Μπαλτατζής»

Γνωστοποιείται στους ενδιαφερόμενους και όλους τους δυνητικούς δικαιούχους της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, η προκήρυξη από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων νέας πρόσκλησης για το Μέτρο 112 «Εγκατάσταση Νέων Γεωργών» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2007 – 2013 «Αλέξανδρος Μπαλτατζής», η οποία δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης (ΦΕΚ 3255/Β΄/20.12.2013).
Ως περίοδος υποβολής αιτήσεων ενίσχυσης – φακέλων υποψηφιότητας ορίζεται η από 18/3/2014 έως 16/5/2014.

Για την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, η πίστωση - προϋπολογισμός Δημόσιας Δαπάνης για παροχή οικονομικών ενισχύσεων του Μέτρου 112 ανέρχεται σε 1.400.000 ευρώ.
Πληροφορίες για το πρόγραμμα οι ενδιαφερόµενοι µπορούν να λάβουν από τους δικτυακούς τόπους του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων  www.minagric.gr  (www.minagric.gr/index.php/el/the-ministry-2/grafeiotypou/deltiatypou/2068-dt241213 )  και www.agrotikianaptixi.gr  (www.agrotikianaptixi.gr/index.php?obj=1fee1993d2ce16ba) και από τις Περιφερειακές Διευθύνσεις Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής των Περιφερειακών Ενοτήτων της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων ως εξής:
·        Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας Περιφερειακής Ενότητας Κέρκυρας: κα Κόνταρη Αικ., τηλ:2661364706,
·        Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Περιφερειακής Ενότητας Λευκάδας: κα Παπαλεξάνδρου Μ., τηλ:2645360743,
·        Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Περιφερειακής Ενότητας Κεφαλληνίας: κ. Κουτσός Κ., τηλ:2671360577,
·        Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Περιφερειακής Ενότητας Ζακύνθου: κ. Κολλετίδης Π., τηλ:2695360310.

Η αρμόδια Θεματική Αντιπεριφερειάρχης κα Καταβάτη Μαρία, επεσήμανε ότι στόχος του παρόντος προγράμματος είναι η πληθυσμιακή αναζωογόνηση της υπαίθρου με την εγκατάσταση νέων ανθρώπων κάτω των 40 ετών μέσω της παροχής κινήτρων, προκειμένου να διευκολυνθεί η αρχική τους εγκατάσταση. Τόνισε επίσης το ολοένα και αυξανόμενο ενδιαφέρον των νέων να ασχοληθούν με τις αγροτικές εκμεταλλεύσεις, γεγονός θα συμβάλει θετικά τόσο στην απασχόληση, όσο και στη διατήρηση του πληθυσμού στην ύπαιθρο. Για το λόγο αυτό άλλωστε και στο πλαίσιο της νέας Κοινής Αγροτικής Πολιτικής και προγραμματικής περιόδου, η  υποστήριξη των νέων αγροτών θα είναι σημαντική για την είσοδο νέων ανθρώπων στον αγροτικό τομέα.



Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger