Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

Κώστας Δρακονταειδής Ο επικεφαλής της παράταξης Δημοτική Κίνηση Όλη για τη Λευκάδα μιλά στα LEFKAS NEWS για τα θέματα που αφορούν στην επέκταση του Lidl αλλά και για τα χρόνια προβλήματα των αθλητικών εγκαταστάσεων


.

 κ. Δρακονταειδή θα θέλαμε την άποψή σας για την επεκτατική πολιτική της LIDL;

Δύο είναι οι βασικοί λόγοι που καταψηφίσαμε στο δημοτικό συμβούλιο την επέκταση του συγκεκριμένου καταστήματος. Τον ουσιαστικά «πονηρό τρόπο» που επιδιώκουν την αύξηση του κυρίως μαγαζιού κάνοντας κυρίως κατάστημα πρώην αποθηκευτικούς χώρους. Μπορεί να ακούγεται αθώο αλλά
στην πράξη μπορεί να σημαίνει την παρουσίαση καινούριων τμημάτων με καινούρια προϊόντα. Δεν έχω κάτι με το συγκεκριμένο κατάστημα, όμως αυτού του είδους σούπερ μάρκετ μπορούν να πουλάνε από φάρμακα μέχρι οτιδήποτε θέλουν. Η επέκτασή του και η δημιουργία επιπλέον τμημάτων δημιουργεί επιπλέον προβλήματα στην αγορά της Λευκάδας που έτσι κι αλλιώς η μη επέκτασή δεν λύνει το πρόβλημα που υπάρχει λόγω της κρίσης. Θεωρούμε ότι η αγορά της Λευκάδας είναι κορεσμένη με πολλά σούπερ μάρκετ.
Δεύτερον, σε αυτού του είδους τα σούπερ μάρκετ οι εργαζόμενοι δουλεύουν με συνθήκες γαλέρας. Τις θεωρώ απαράδεκτες. Προφανέστατα αυτοί οι κύριοι που δεν μπορεί να είναι σαν τους μικρούς επαγγελματίες είναι αυτοί που κυρίως καταπατούν εργασιακά δικαιώματα.

Στην ομιλία σας στο Δημ. Συμβούλιο σχετικά με την έλλειψη εργασιακών δικαιωμάτων, παρατηρήσατε ότι κανένα από τα στελέχη δεν θέλησε να σας απαντήσει;

Κανένας δεν αντέδρασε. Πληροφορήθηκα όμως ότι αργότερα αντέδρασαν άκομψα. Εν πάση περιπτώσει αυτό είναι μια άλλη ιστορία και ο καθένας κρίνεται από αυτά που λέει. Δεν περίμενα να πάρω και απάντηση. Για το αν είναι πραγματικότητα; Δεν πρόκειται να το παραδεχτούν ποτέ.


Επίσης, σας κάλυψε η απάντηση της κυρίας Σκιαδά για την αποκατάσταση του γηπέδου Καρυωτών;  Ένα θέμα το οποίο αναδείχτηκε με  αναλυτικό ρεπορτάζ στην εφημερίδα μας στις 2/12/2013 με τίτλο «Γήπεδο μπάσκετ για επικίνδυνες αποστολές»

Ουσιαστικά αποδέχτηκε ότι υπάρχει ένα θέμα και ότι δεν τίθεται ζήτημα ασφάλειας.
Έχουμε όμως να κάνουμε με μια σπασμένη μπασκέτα που είναι πολύ εύκολο να πέσει και να σπάσει και η υπόλοιπη άρα τίθεται ζήτημα ασφάλειας.

Σε όλη αυτή την προσπάθεια που κάναμε για να βρεθεί μια λύση θέλω να πιστεύω ότι το αμέσως επόμενο διάστημα θα κάνουν προσπάθεια όπως ανέφεραν για να αποκαταστήσουν το πρόβλημα που υπάρχει. Εμείς θα επιμείνουμε γι΄ αυτό όπως και για άλλα προβλήματα που αφορούν τους αθλητικούς χώρους. Το συγκεκριμένο θέμα έχει μια ιδιαίτερη σημασία γιατί είναι ένα παλιό θέμα που έχει κρατήσει αρκετό καιρό. 
Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger