Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

Πρόγραμμα «Σπουδάζω με Υποτροφία!» Μεταπτυχιακό στο HRM από το ALBA Graduate Business School

                                                                 
Πρόγραμμα «Σπουδάζω με υποτροφία
 «Σπουδάζω με Υποτροφία!»
Μεταπτυχιακό στο HRM από το
ALBA Graduate Business School

Ένα από τα κορυφαία μεταπτυχιακά προγράμματα στον κλάδου του HRΜ παραμένει ανοιχτό για αιτήσεις μέσω του προγράμματος «Σπουδάζω με Υποτροφία!».

Το MSc in Strategic HRM του ALBA Graduate Business School εστιάζει στη Στρατηγική Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού και αποτελεί μια μοναδική μαθησιακή εμπειρία, η οποία διακρίνεται για τα εφόδια που δίνει στα στελέχη και την αξία που προσθέτει στις επιχειρήσεις
Συνδυάζει διεθνή και ελληνική γνώση, καθώς και εμπειρία και αντλεί πολύτιμη πληροφορία από την ερευνητική δραστηριότητα του ALBA στο χώρο της Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού (π.χ. έρευνα Best Workplaces, έρευνα Recruitment Confidence Index). Το πρόγραμμα ξεκινάει τον Ιανουάριο 2014 και διαρκεί 14 μήνες. Η παρακολούθηση γίνεται δύο Σαββατοκύριακα το μήνα (10:00-17:00), επιτρέποντας έτσι στους συμμετέχοντες να εργάζονται ταυτόχρονα.

Διάρκεια σπουδών:  Τα μαθήματα ξεκινούν μετά τις 15 Ιανουαρίου και έχουν διάρκεια 14 μήνες
 Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν τόσο  την αίτηση των κοινωνικών κριτηρίων όσο και την ακαδημαϊκή πλατφόρμα (on line) του εκπαιδευτικού ιδρύματος.

Νέοι και νέες από ευάλωτες οικονομικά ομάδες με κλίση προς το HRΜ έχουν τη δυνατότητα να σπουδάσουν δωρεάν στο ALBA Graduate Business School και το MSc in Strategic HRM.
Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger