Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

Τηλεφωνική δημοσκόπηση με λάθος το όνομα του ενός εκ των υποψηφίων!! Τυχαίο?

Τηλεφωνική δημοσκόπηση  από την εταιρία RASS ΑΕ βρίσκεται σε εξέλιξη  στην Λευκάδα από την προηγούμενη Δευτέρα, σύμφωνα με πληροφορίες  πολλών  αναγνωστών  της εφημερίδας μας αλλά και του site μας. H δημοσκόπηση αφορά υποψηφίους δημάρχους στην Λευκάδα, αλλά και  υποψηφίους Περιφερειάρχες .

Οι ερωτήσεις καταγράφουν   προτιμήσεις ,  αναγνωρισιμότητα , αλλά και απόψεις πολιτών για τους εξής υποψηφίους δημάρχους  στην Λευκάδα: Κώστας Αραβανής, Σπύρος Μαργέλης, Κώστας Δρακονταειδής, Θανάσης Καββαδάς  και  Σωτήρης Σκιαδαρέση  Πρόεδρος  του Επιμελητηρίου.
 Για την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων   τα ονόματα για τα οποία ρωτούν στην δημοσκόπηση είναι: Σπύρος Σπύρου , Θεόδωρος Γαλιατσάτος, Ηλίας Μπεριάτος.
Αυτό όμως που μας κάνει εντύπωση και δεν ξέρουμε πόσο τυχαίο μπορεί να είναι αφορά το γεγονός  ότι το γκάλοπ  μέχρι και την Παρασκευή έπαιζε με το όνομα κάποιου  αγνώστου Κωσταντίνου Σκιαδαρέση δημοτικού συμβούλου!!    Επικοινωνώντας  με την  υπεύθυνη της εταιρίας για να μάθουμε ποιος είναι ο Κωνσταντίνος Σκιαδαρέσης και αφού της είπαμε ότι δεν υπάρχει τέτοιο όνομα μας τηλεφώνησε μια ώρα αργότερα  για να μας πει ότι είχε γίνει λάθος!!  και ο σωστός υποψήφιος ήταν ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κος Σκιαδαρέσης Σωτήρης.

Όταν λοιπόν την ρωτήσαμε τι  θα κάνει μετά το λάθος, μας απάντησε ότι θα  συνέχιζαν για τρεις  μέρες ακόμη όπως ήταν το πρόγραμμα με το σωστό όνομα. Τώρα τι γκάλοπ θα είναι αυτό που τις πέντε μέρες ρωτούσε λάθος όνομα και τις υπόλοιπες τρείς θα ρωτούσαν  το σωστό όνομα τι να σας πω.  
Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

Google+ Badge

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Google+ Followers

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger