Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

ΘΟΔΩΡΗΣ ΣΟΛΔΑΤΟΣ: ΤΡΟΙΚΑ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΤΙΘΕΤΟΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΕΥΑΛΩΤΩΝ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ 


            Η τελευταία “αφιέρωση” του Διοίκησης του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ, ήταν προσεκτικότερη και ευγενέστερη της προηγούμενης για το βουλευτή.
            Αυτή τη φορά δεν υπήρχε απειλή, δεν υπήρχε “πρόκληση”, ενώ ο επίλογος καληνύχτιζε ευγενικά το βουλευτή και του ευχόταν …καλή τύχη.

            Προσάπτεται ωστόσο στο βουλευτή από τη διοίκηση του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ, ότι ψήφισε το νόμο που …προστατεύει τον ευάλωτο οικονομικά δανειολήπτη από τον πλειστηριασμό της πρώτης του κατοικίας, στην περίπτωση που το ετήσιο εισόδημά του είναι κάτω από 50000 ευρώ περίπου, (35000 καθαρό διαθέσιμο εισόδημα).
            Υπενθυμίζεται ότι το ένα σκέλος της περυσινής διαφωνίας του βουλευτή με την κυβέρνηση, ήταν ακριβώς το θέμα της προστασίας της πρώτης κατοικίας. Δόθηκε, αργότερα όμως, παράταση μέχρι τέλους του 2013, με τη σχετική όμως διάταξη να καταψηφίζεται τότε περιέργως από το ΣΥΡΙΖΑ. Όπως καταψηφίστηκε από την αξιωματική αντιπολίτευση και ο φετινός νόμος, στον οποίο προχώρησε μονομερώς η κυβέρνηση και σε διαφωνία με την τρόικα, όπως και σε διαφωνία με το ΣΥΡΙΖΑ!!! 
              Όπως προσάπτεται επίσης στο βουλευτή, ότι ψήφισε το νομοσχέδιο για το φόρο ακινήτων, δηλαδή εκείνο το νομοσχέδιο που ο Στουρνάρας αναγκάστηκε να πάρει πίσω και να το φτιάξει από την αρχή, υπό την πίεση του βουλευτή και 13 ακόμη συναδέλφων του σε πρώτη φάση. Νομοσχέδιο που τελικά ψηφίστηκε με τα βάρη ειδικά των κατοίκων της επαρχίας να πέφτουν στο 50% των βαρών του αρχικού σχεδίου και με μειωμένες μεσοσταθμικά τις επιβαρύνσεις κατά 15%, σε σχέση με το περυσινό ΕΕΤΑ.
            Αυτά για την οικονομία του διαλόγου. Με θερμές ευχές για το 2014.

            Κυρίως όμως με τη θερμή παράκληση προς τους συντρόφους, για την υπερψήφιση των δύο νομοσχεδίων εκ μέρους μου: Διαδώστε το…        
Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

Google+ Badge

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Google+ Followers

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger