Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

Ο Σπ. Σπύρου ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του μετά από συνάντηση με Σαμαρά

«Θα είμαι ξανά υποψήφιος Περιφερειάρχης με το χρίσμα της Νέας Δημοκρατίας» δήλωσε πριν λίγη ώρα αποκλειστικά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Ionian Channel ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων. Ο κ. Σπύρος Σπύρου συμμετέχοντας στην Εθνική Συνδιάσκεψη του κόμματος είχε την ευκαρία να συναντηθεί με τον Πρωθυπουργό και να του εκφράσει την πρόθεσή του να είναι ξανά υποψήφιος. Άφησε, ωστόσο, ανοιχτό το ενδεχόμενο να υπάρχει και ευρύτερη στήριξη από περισσότερους πολιτικούς χώρους. Επεσήμανε, δε, ότι δεν θα μπορούσε να κάνει διαφορετικά από τη στιγμή κατα την οποία οι τοπικές κοινωνίες τον εμπιστευτηκαν και πρέπει να ολοκληρώσει το έργο του. Ο κ. Σαμαράς αξιολογώντας το έργο του και τη μέχρι σήμερα πορεία του ανακοίνωσε στον κ. Σπύρου ότι ανανεώει την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπό του.
Η εφημερίδα μας, έχει ήδη δημοσιοποιήσει αυτή την εξέλιξη μετά την απόφαση ότι με κοινούς υποψήφιους θα ριχθούν στη μάχη της διεκδίκησης των 13 Περιφερειών τα κόμματα της συγκυβέρνησης. Το ΠΑΣΟΚ ζητούσε να υπάρξει αναλογία 8-5 στην κατανομή. Τελικά όμως υποχώρησε και δέχεται πλέον την αναλογία 9-4 που πρότεινε από την αρχή η Ν.Δ. Σίγουρο, πάντως είναι ότι και το ΠαΣοΚ συμφωνησε στο όνομα του κ. Σπύρου.

Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger