Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

Πήραν στο κυνήγι βουλευτή εν ώρα... κηδείας!!!



Σε κηδεία προκειμένου να υποβάλλει τα συλλυπητήριά...
του στην οικογένεια του εκλιπόντος εμφανίστηκε βουλευτής Αχαΐας. Δεν του βγήκε όμως σε καλό καθώς έφαγε..πόρτα από τους συγγενείς.

Σύμφωνα με το dete, ο βουλευτής για να φτάσει πιο άνετα στους συγγενείς επιστράτευσε τον νεωκόρο του ναού ο οποίος τον οδήγησε ενώπιον των συγγενών. Εκεί όμως για τον Αχαιό βουλευτή άρχισαν τα δύσκολα, καθώς στη θέα του, ένας από τους ανηψιούς του εκλιπόντος σηκώθηκε και του ζήτησε να σηκωθεί να φύγει αμέσως για να μην γίνουν τα χειρότερα.
Συγκεκριμένα ο ανηψιός του εκλιπόντος ακούστηκε να του λέει "Σήκω και φύγε τώρα αμέσως γελοίο υποκείμενο. Πρέπει να ντρέπεσαι που είχες τα μούτρα να εμφανιστείς εδώ πέρα."
Μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν πως η αδελφή του αποθανόντος εάν ο βουλευτής έκανε ένα βήμα παραπάνω θα τον χαστούκιζε!
Η αντίδραση δεν ήταν τυχαία καθώς με την οικογένεια, ο αχαιός βουλευτής, είχε κάποιες διαφορές ακόμη και μέσω της δικαιοσύνης.

πηγηhttp://www.thestival.gr
Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger