Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

Πτώχευσε δυστυχώς μεγάλος tour operator...

 ... της Ολλανδίας 

Ένας μεγάλος tour operator της Ολλανδίας με δραστηριότητα σε όλα τα πεδία της αγοράς ( outgoing, incoming, χειμερινό, κ.ο.κ.), ο Oad Reisen πτώχευσε. O Oad είναι ένας από τους παλαιότερους και πλέον παραδοσιακούς οργανισμούς της Ολλανδίας, με έτος ίδρυσης το 1924!!!. Μάλιστα ήταν ο μεγαλύτερος tour operator σε διακοπές με ταξιδιωτικά λεωφορεία.
Με ανακοίνωση που αναρτήθηκε πριν από λίγο στον ιστότοπο της εταιρίας ανακοινώθηκε η πτώχευση. 
Στον εξερχόμενο από Ολλανδία τουρισμό ο Oad προσέφερε διακοπές σε Ισπανία, Ελλάδα, Πορτογαλία και Τουρκία. Στην Ελλάδα ο Oad συνεργάζεται με 67 ξενοδοχεία στην Κέρκυρα, 19 σε μικρότερα νησιά των Ιονίων, 11 στην Κεφαλονιά, 56 στην Κω, 266 στην Κρήτη, 20 στη Λέσβο και 110 στη Ρόδο. 
Δυστυχώς τα ξενοδοχεία είναι πολλά και ως εκ τούτου και τα ανοίγματα είναι λογικά μεγάλα, χωρίς ωστόσο να έχει γίνει γνωστό κάποιο ακριβές ποσό ή κάποια εκτίμηση.

Πτώχευση της ΑΣΥΧΕ Ομίλου


Οι επιβάτες που έχουν ήδη σχετικά με τον προορισμό ή την Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου του 2013 αριστερά:
SGR θα εξασφαλίσει ότι μπορείτε να ολοκληρώσετε όπως έχετε κάνει κράτηση των διακοπών σας. Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα κατά την προορισμός είναι συνέχεια ΑΣΥΧΕ πελάτες καλέσετε τον αριθμό επιλυθούν επειγόντως +31 548 37 71 12 και SRC πελάτες Πολιτισμός Ταξίδια +31 50 31 23 123 .
Ακόμα αναχωρούντες επιβάτες:Όλα ΑΣΥΧΕ επιβάτες Πέμπτη, 26 Σεπτεμβρίου 2013, από ταξίδια Transavia: μόλις περάσει μέσα από αυτά τα ταξίδια. Όλα ΑΣΥΧΕ επιβάτες Πέμπτη 26 του Σεπτέμβρη και την Παρασκευή 27 Σεπτέμβρη 2013 oad ένα ταξίδι με λεωφορείο (ημερήσια εκδρομή, εκδρομή εκδρομή, Disney λεωφορείο ή van ενοικίαση) κάνουν, αυτά τα ταξίδια θα συνεχιστούν.
Όλα SRC Πολιτισμός Διακοπές επιβάτες Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου και την Παρασκευή 27 Σεπτέμβρη 2013 άδεια, μόλις περάσει μέσα από αυτά τα ταξίδια.
Όλα τα άλλα ταξίδια oad αναχωρούν September 26, μπορεί, δυστυχώς, να μην πραγματοποιηθεί. Οι επιβάτες μπορούν να επικοινωνήσουν με το GSC.
Τα αεροπορικά ταξίδια με ημερομηνία αναχώρησης 27 Σεπτεμβρίου ή αργότερα: Περισσότερες πληροφορίες θα ακολουθήσουν. 
ΟΑΟ πούλμαν και SRC εκδρομές που αναχωρούν μετά τις 27 Σεπτέμβριος: Περισσότερες πληροφορίες θα ακολουθήσουν.
Globe Travel Agency: όλοι οι ταξιδιώτες που ταξιδεύουν στο Globe Travel Agency έχουν γίνει, αλλά όχι σε OAD ή SRC Διακοπές Πολιτισμός Ταξίδια, πρέπει να επικοινωνήσετε με την εκτελεστική ταξιδιωτικό πράκτορα. 

25-Σεπτέμβριος-2013

Δυστυχώς έπρεπε να αποφασίσει να εφαρμόσει. Στηρίξουν την oad ίδια την ομάδα σήμερα Μια τρομερά δύσκολη απόφαση, αλλά, δυστυχώς, έμειναν με καμία άλλη επιλογή. Νέα oad κρατήσεις: Μπορεί να υπάρχουν νέες κρατήσεις θα γίνονται δεκτές μέχρι νεωτέρας. Οι προκαταβολές από τώρα να γίνει, εάν το ταξίδι δεν θα πραγματοποιηθεί, πρέπει να επιστραφούν. Με την επιμελήτρια της έκθεσης, όπως για ενδεχόμενες αλλαγές και ακυρώσεις που δεν καλύπτονται από την ακύρωση παρακαλούμε να σημειώσετε ότι SGR εδώ έχει μια σημαντική φωνή σε επειδή μπορούν να καθορίσουν αν και σε ποιο βαθμό μια επιστροφή θα συνεχίζει το ταξίδι με το κόστος τους βάσει της εγγύησης λαμβάνει χώρα. Για τις πληρωμές που είχαν γίνει προηγουμένως, δεν ισχύει. Πώς αλλιώς μαζί να φύγει, μένει να εναρμονισθεί περαιτέρω με τη ΓΓΣ. Υφιστάμενες oad κρατήσεις: Για τους πελάτες που έχουν, ή βρίσκονται σε περιοδεία μαζί μας, ήδη κάνει κράτηση ένα ταξίδι μαζί μας αυτό θα έχει σημαντικές επιπτώσεις . Ποιες είναι οι συνέπειες για εσάς, αυτό δεν μπορούμε να αναφέρετε αυτή τη στιγμή. Σήμερα έχουμε την GSC ενημερωθεί για την κατάσταση και την εργασία μαζί τους και την επιμελήτρια ψάχνουμε για την καλύτερη δυνατή λύση και την επικοινωνία με όλους τους ενδιαφερόμενους φορείς. Περισσότερες πληροφορίες: Σας παρακαλούμε να κρατήσει ένα μάτι στην ιστοσελίδα μας. Εδώ θα αναφέρουμε συνεχής για τις πιο πρόσφατες πληροφορίες. Θα βρείτε επίσης στην ιστοσελίδα της ΓΓΣ απαντήσεις στις πιο συχνές ερωτήσεις σε πτώχευση ( www.sgr.nl ) Εάν έχετε κάνει κράτηση το ταξίδι σας με ένα ταξιδιωτικό γραφείο, έχουν ενημερωθεί για την κατάσταση και είναι προφανώς περιμένει . λυπάμαι ειλικρινά σας επιτρέπει να έχουν να αντιμετωπίσουν αυτό και να ζητήσω συγγνώμη μας. Με εκτίμηση, Ομάδα Διαχείρισης OAD
Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger