Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

Η Equal Society στη 78η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης

Η Equal Society στη 78η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης

Ο Μη Κυβερνητικός Οργανισμός, Equal Society, πιστός στο ραντεβού του με όλα τα μεγάλα εθνικά γεγονότα, πρόκειται να δώσει δυναμικό παρόν και στην 78η «Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης» που θα πραγματοποιηθεί από τις 7 έως τις 15 Σεπτεμβρίου.

Ο Οργανισμός ακολουθώντας το αξιακό τρίπτυχο εργασία – εκπαίδευση – επιχειρηματικότητα πρόκειται να παρουσιάσει (στο περίπτερο 15, stand 13) μια ευρεία γκάμα από πληροφορίες σχετικές με τους παραπάνω άξονες. Σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο και δίνοντας έμφαση στις κοινωνικά ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού, η Equal Society, πρόκειται  να αναπτύξει ένα ολοκληρωμένο πλαίσιο από προγράμματα πανελλαδικής εμβέλειας αλλά και να προσφέρει σημαντικές πληροφορίες σχετικές με την αναζήτηση απασχόλησης.
«Η Equal Society με την παρουσία της στη ΔΕΘ πρόκειται να αναπτύξει  και να παρουσιάσει μια αλληλουχία από δράσεις και πληροφορίες που περιστρέφονται γύρω από την εκπαίδευση, την αναζήτηση απασχόλησης και την ανάγκη για τόνωση της επιχειρηματικότητας», είπε ο κ. Σπύρος Φρεμεντίτης, πρόεδρος του Δ.Σ. της Equal Society.
Όσοι  επισκεφτούν τον εκθεσιακό χώρο, θα αντλήσουν σημαντικές πληροφορίες για τις κενές θέσεις εργασίας στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα, για τα προγράμματα που «τρέχουν» αυτήν την περίοδο, ενώ οι επίδοξοι επιχειρηματίες θα έρθουν σε επαφή με τις εναλλακτικές μορφές απασχόλησης που αναπτύσσονται.
Στο πλαίσιο της παρουσίασης των δράσεων της Equal Society ενός οργανισμού που με συνέπεια και δράσεις έχει θέσει τον άνθρωπο στο κέντρο του «κάδρου», θα υπάρξει και εκτενής ενημέρωση σχετικά με το πρόγραμμα «Σπουδάζω με υποτροφία». Αντικείμενο του προγράμματος, είναι η παροχή δωρεάν υποτροφιών πλήρους φοίτησης σε νέους και νέες, που ανήκουν στις ευάλωτες οικονομικά κοινωνικές ομάδες και λόγω της οικονομικής τους δυσπραγίας, αδυνατούν να σπουδάσουν.  

Ξεχωριστή ενότητα θα έχει και το πρόγραμμα «Ε-gnosis». H ολοκληρωμένη παρέμβαση της Equal Society που επιδοτεί την εκπαίδευση σε νέες τεχνολογίες και στη γνώση αγγλικών και οδηγεί σε αναγνωρισμένα πιστοποιητικά από το ΑΣΕΠ. 
Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger