Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

Συζητήθηκε χθες στο Περιφερειακό Συμβούλιο της Λευκάδας το θέμα των ιχθυοκαλλιεργειών


       Συζητήθηκε χθες στο Περιφερειακό Συμβούλιο της Λευκάδας το θέμα των ιχθυοκαλλιεργειών
      

Πραγματοποιήθηκε χθες το Σάββατο 7/9 το Περιφερειακό Συμβούλιο στην Λευκάδα. Τέταρτο στην σειρά ήταν το θέμα των ιχθυοκαλλιεργειών με αφορμή την επερώτηση του Περιφερειακού Συμβούλου κ. Θοδωρή Γαλιατσάτου.
       Από νωρίς το πρωί δεκάδες κάτοικοι και η επιτροπή αγώνα των νησιών Καλάμου και Καστού βρίσκονταν στο Διοικητήριο Λευκάδας και περίμεναν για να παρακολουθήσουν το Συμβούλιο.........




      Παρών ο Αντιδήμαρχος Λευκάδας κ. Φώτιος Σώλος, ο Αντιδήμαρχος Λευκάδας κ. Πέτρος Γιανούτσος, το μέλος της επιτροπής αγώνα κ. Θόδωρος Καρφάκης.
    Επίσης παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Μύτικα κ. Κώστας Τζάλας και ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Βάρνακα κ. Βασίλης Πολύζος.
      Πολλοί κάτοικοι επίσης ήταν παρόντες. Οι πιο πολλοί από Επισκοπή, Μύτικα και Κάλαμο.
       Με την είσοδο των Περιφερειακών Συμβούλων και του Δημάρχου Λευκάδας κ. Αραβανή δημιουργήθηκε προς στιγμήν μία μικρή ένταση με τους κατοίκους, η οποία δεν είχε συνέχεια.
        Προσωπικά δεν μας άρεσε καθόλου που ο κ. Αραβανής δεν παραβρέθηκε μέσα στο Συμβούλιο να λάβει έστω για λίγο τον λόγο σαν Δήμαρχος Λευκάδας, παρά αποχώρησε αμέσως μετά τα τυπικά χαιρετίσματα με τους Περιφερειακούς Συμβούλους.
      Μία κουβέντα Δήμαρχε νομίζω άξιζαν να ακούσουν οι κάτοικοι που ήρθαν να δουν τι θα γίνει με το πρόβλημα τους.
       Η επερώτηση του κ. Γαλιατσάτου τελικά συζητήθηκε πρώτη και μάλιστα μετατράπηκε σε θέμα προ ημερησίας διατάξεως με την σύμφωνη γνώμη όλων των συμβούλων και πάρθηκε στο τέλος και απόφαση, πολύ σημαντική κατά την γνώμη μας για την τύχη του φλέγοντος θέματος της ζώνης ιχθυοκαλλιεργειών Α3.
      Παρακολουθήστε την μακρά αλλά και ενδιαφέρουσα και σε αρκετά σημεία έντονη συζήτηση στο Περιφερειακό Συμβούλιο. Πραγματικά αξίζει τον κόπο.





Πηγή: http://mytikaspress.blogspot.gr/

Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger