Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ: Ο νυν δήμαρχος "δίνει" τους τέως ...διαβάστε την ανοιχτή επιστολή του δημάρχου κ. Κατσίνου


Αγαπητοί  συμπολίτες,

Μετά από τρία χρόνια θητείας  ως Δήμαρχος Ηγουμενίτσας θεωρώ ότι  έπραξα τα μέγιστα και πέραν των  δυνάμεών μου, για να ανταποκριθώ στα καθήκοντά μου.
Οι συνθήκες και οι προϋποθέσεις γνωρίζετε όλοι ότι ήταν οι χειρότερες εδώ και πολλές δεκαετίες.

Έχω την συνείδησή  μου ήσυχη γιατί πιστεύω ότι  δεν αδίκησα κανέναν, δεν διαχώρισα  τους πολίτες σε ημέτερους και μη και η παρούσα Δημοτική Αρχή διαχειρίστηκε με διαφάνεια την κατάσταση.

Όμως, όλο αυτό το διάστημα, έγινα στόχος αήθους επίθεσης από αυτοαποκαλούμενους δημοσιογράφους που ανέλαβαν την ενημέρωση και  την καθοδήγηση της κοινής γνώμης.

Ένας απ’  αυτούς είναι και ο πρώην Δήμαρχος Σαγιάδας κ. Μάστορας Ευάγγελος και σας ζητώ συγγνώμη γιατί αναγκάζομαι να παραβώ τις αρχές μου και τις αρχές του πολιτικού πολιτισμού, αλλά δεν έχω άλλο τρόπο να αμυνθώ σ’ αυτόν τον μάστορα της λάσπης.

Κύριε Μάστορα,

Στο φύλλο της εφημερίδος σας αριθμ. 147/02-09-2013 το κύριο άρθρο σας έχει τίτλο: «ΠΑΡΤΥ στο Δήμο Ηγουμενίτσας με τις απευθείας αναθέσεις».

Είναι φανερό ότι βρίσκεσαι  σε πολεμική διάταξη (κατάλοιπο της άλλοτε φωτισμένης στρατιωτικής σου διαδρομής) με τον Δήμο Ηγουμενίτσας και τον Δήμαρχό της και φανατισμένα διατυμπανίζεις ότι ανακάλυψες τον κλέφτη και τον ψεύτη.

Αυτό γίνεται δυόμιση  χρόνια τώρα με υβριστικά, κακόβουλα, συκοφαντικά, ειρωνικά, κακοήθη άρθρα σας.

Τούτη τη φορά πανηγυρίζεις με αφορμή ερώτηση Δημοτικού Συμβούλου  πριν δοθεί η απάντηση και πέρα από κάθε έννοια ηθικής και δημοσιογραφικής δεοντολογίας έβγαλες το πόρισμα: ΠΑΡΤΥ ο Δήμαρχος-καταδίκη στον Δήμαρχο-τα γλέντησε με τους ημετέρους.

Κύριε εκδότη-ψευτοδημοσιογράφε:

H απάντηση στον Δημοτικό  Σύμβουλο θα δοθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο.
Έχω όμως να σου πω ότι  όσες αναθέσεις έγιναν βρίσκονται στη  ΔΙΑΥΓΕΙΑ και είναι στη διάθεση  του κάθε πολίτη.

ΟΛΕΣ περνούν από την  Οικονομική Επιτροπή για διάθεση  πιστώσεων και ΟΛΕΣ έχουν την  έγκρισή τους.

Εκτός των διαγωνισμών  που οι περισσότεροι απέβησαν άγονοι και χρειάστηκε να γίνουν πάλι αναθέσεις απ’ το Δημοτικό Συμβούλιο, η καθημερινότητα απαιτεί άμεσες ενέργειες και παρεμβάσεις όπου επιβάλλεται η ανάθεση απ’ τον Δήμαρχο, εργασιών και προμηθειών.

Κύριε τέως Δήμαρχε  Σαγιάδας,

Δεν υπάρχει Δημοτική Αρχή να μην κάνει αναθέσεις και αυτό το γνωρίζετε πολύ καλά.
Αν το έχετε ξεχάσει, σας  υπενθυμίζω μερικές που αποτελούν  και σκάνδαλα και χρήζουν και άλλου τύπου έλεγχο.


ΔΗΜΟΣ ΣΑΓΙΑΔΑΣ

  1. 28-09-2010, επιχορήγηση του ART TV με 8.400 ευρώ, την ώρα που ο Δήμαρχος Σαγιάδας ήταν συνεργάτης του τηλεοπτικού σταθμού και είχε δική του εκπομπή. Με απ’ ευθείας ανάθεση έγινε ηεπιχορήγηση; ΗΘΙΚΟ;
  2. Aπό 17/12/2010 μέχρι 22/12/2010, προμήθεια αμμοχάλικου και μπετόν 74.000 ευρώ από την ίδια εταιρεία. Με ποιο τρόπο έγινε αυτό κύριε Δήμαρχε οκτώ ημέρες πριν λήξει η θητεία σας;
  3. 06-08-2010: Προμήθεια χαλικιού και σκυροδέματος 30.000 ευρώ με 20 διαφορετικά τιμολόγια σε μία ημέρα, απ’ την ίδια εταιρεία. Με ποιο τρόπο έγινε αυτό; Δεν συνεχίζω με τα χαλίκια γιατί είναι πολλά.
  4. 30/12/2010: Προμήθεια επίπλων 3500 ευρώ. Μια ημέρα πριν λήξει η θητεία σας. Διαγωνισμός έγινε;
  5. 06-12-2010: Προμήθεια καθισμάτων σεμιναρίων αξίας 1400 ευρώ. Για ποια σεμινάρια τα πήρατε και που βρίσκονται τα έπιπλα και τα καθίσματα; Υπάρχουν;
  6. 29-10-2010: Μελέτη υδροδότησης Ραγίου-Κεστρίνης, 15.000 ευρώ για έργο που είχε δημοπρατηθεί και εκτελείτο ήδη στον «ΘΗΣΕΑ». Η μελέτη έγινε εκ των υστέρων δηλαδή!
  7. 29-10-2010: Μελέτη ρυμοτομικού σχεδίου Ασπροκκλησίου 10.000 ευρώ. Που βρίσκονται αυτές οι μελέτες; Πως ανατέθηκαν; Δεν βρίσκονται.
  8. 05-07-2010: Γεύμα εργασίας 3.250 ευρώ. ΧΩΡΙΣ ΣΧΟΛΙΟ.
  9. 30-07-2010: Διάθεση 2.850 ευρώ για χρήση αίθουσας για μια βραδιά. ΧΩΡΙΣ ΣΧΟΛΙΟ.
  10.  24-02-2010: Καταχώρηση προσωπικής απάντησης του Δημάρχου Σαγιάδας για μια και μόνο δημοσίευση σε μια και μόνη εφημερίδα, με κόστος 1000 ευρώ.


Κύριε τέως Δήμαρχε Σαγιάδας:

  • Πληρώνατε 400-500 ευρώ το μήνα για το κινητό σας τηλέφωνο με χρήματα του Δήμου; Πέρα απ’ τα 100 ευρώ που είναι το νόμιμο, πως τα δικαιολογήσατε τα υπόλοιπα;
  • Πως δικαιολογείται ένα ταξίδι σας με μια διανυκτέρευση στην Αθήνα να κοστίζει 800-900  ευρώ εκτός της βενζίνης που ήταν διασφαλισμένη;
  • Πως δικαιολογείται ημερήσιο ταξίδι στα Γιάννενα να κοστίζει 100 ευρώ εκτός της βενζίνης;
  • Ποια νομιμοποίηση είχατε και δικαίωμα να μετατρέψετε το αυτοκίνητο του Δήμου σε Ι.Χ σας επί 24ωρου βάσεως εκτός της έδρας του Δήμου, στην πυλωτή σας, με καύσιμα του Δήμου;

Μπορεί τα τελευταία  να φαίνονται ασήμαντα. Δείχνουν όμως μια λογική και μια νοοτροπία την οποία η χώρα μας πληρώνει σήμερα.

Κύριε τέως Δήμαρχε, όλα τα παραπάνω είναι ένα μικρό  δείγμα απ’ το πέρασμά σας στον Δήμο Σαγιάδας.
Υπάρχουν και  άλλα.
Αν εκτεθούν κάποιοι με τις υπογραφές τους δεν θα ευθύνομαι εγώ.
Ο κύριος τέως Δήμαρχος να ετοιμάζεται από τώρα για την υπεράσπισή τους, αλλά και τη δική του.

Κύριε τέως Δήμαρχε:

Εσύ που αυτοαναγορεύθηκες σε γενικό κριτή, σε γενικό κατήγορο, ο άσπιλος, ο αμόλυντος, μπορείς να απαντήσεις αν όλα αυτά που γράφεις συνάδουν με μια υγιή και φυσιολογική προσωπικότητα;
Αυτός είσαι  κ. τέως Δήμαρχε και καλείται και  ο ART TV να πάρει θέση διότι τη λάσπη ο «δημοσιογράφος» τη διασπείρει και μέσω του συγκεκριμένου τηλεοπτικού σταθμού.

                                                                            ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΤΣΙΝΟΣ

                                                                      ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ

Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger