Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

Η Πρόεδρος του Σωματείου Ζωόφιλων Λευκάδας δεν γνωρίζει ότι… … ο εθελοντισμός είναι μια ανιδιοτελής προσφορά και όχι ένα υπερτροφικό ΕΓΩ;

 


Της ΕΥΗΣ ΜΠΑΚΑΛΗ-ΧΑΙΡΟΠΟΥΛΟΥ

Η περίεργη - γεμάτη σαρκασμό, ειρωνεία και εμπάθεια - απάντηση της Προέδρου του Σωματείου Ζωοφίλων Λευκάδας στο άρθρο με τίτλο «Δημοτικό Κτηνιατρείο. Σωστή απόφαση, λάθος χειρισμοί. Η Δημοτική Αρχή υποτιμά τους επιστήμονες της Λευκάδας» που δημοσιεύθηκε από την εφημερίδαLEFKASNEWS την Τετάρτη 14/8/2013 μας άφησε κυριολεκτικά άφωνους με τις ασάφειες και τις αντιφάσεις που εμπεριέχει, χωρίς βεβαίως να απαντά σε κανένα από τα ερωτήματα που τέθηκαν.
Για ποια διαστρέβλωση της αλήθειας μιλάει η κ. Αλίκη Μακρυγιώργου, όταν όλα όσα αναφέρονται ειπώθηκαν στα συγκεκριμένα Δημοτικά Συμβούλια και είναι αναρτημένα στο Διαδίκτυο;

Η κ. «ΕΓΩ ως νόμιμη εκπρόσωπος του σωματείου ζωόφιλων», το όνομα της οποίας δεν υπάρχει πουθενά στο άρθρο, ενώ ουδόλως αμφισβητήθηκαν οι φιλοζωικές της δραστηριότητες, θεώρησε σκόπιμο (γιατί άραγε;) να… «απαντήσει» για να υπερασπιστεί ποιον; Τους κτηνιάτρους, όπως η ίδια ισχυρίζεται – αυτοαναγορευθείσα σε υπερασπίστριά τους – τη στιγμή κατά την οποία το άρθρο αναφέρονταν στις ικανότητές τους, την επιστημονική τους κατάρτιση και τα άρτια εξοπλισμένα, με τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα, κτηνιατρεία τους;
Από πότε όλα τα προαναφερόμενα χρήζουν υπεράσπισης; Είναι προσβολή και υποτίμηση να χαρακτηρίζεις κάποιον σωστό επιστήμονα;
Ποιος παραπλανεί ποιον τελικά όταν η κ. Μακρυγιώργου υπογραμμίζει ότι «ο Δήμος πρώτα απευθύνθηκε στους κτηνιάτρους της Λευκάδας με τους οποίους συνεργάζεται και θα συνεργάζεται», τη στιγμή που υπάρχει παλαιότερο δημοσίευμα άλλης τοπικής εφημερίδας (7/6/2013), στο οποίο ο Σύλλογος Κτηνιάτρων Λευκάδας δηλώνει ότι «Δεν ζητήθηκε ποτέ επισήμως καμία οικονομική προσφορά από το σύλλογο κτηνιάτρων του νομού, προκειμένου να προβούν σε κτηνιατρικές πράξεις για λογαριασμό του Δήμου».
Σε άλλο δε σημείο της απάντησής της αναφέρει χαρακτηριστικά: «Γιατί θα έπρεπε να ερωτηθούν οι ιδιώτες κτηνίατροι;», ενώ συνεχίζει γράφοντας ότι «Τα αδέσποτα είναι κάτω από την αποκλειστική ευθύνη του Δήμου». Η κ. Μακρυγιώργου τίνος αυτόκλητη «συνήγορος υπεράσπισης» είναι τελικά: των κτηνιάτρων, του Δήμου της Λευκάδας ή αμφότερων και απαντά για λογαριασμό τους;
Η ακατανόητη πολυσέλιδη απάντηση της Προέδρου του Σωματείου Ζωόφιλων Λευκάδας, την οποία και παραθέτουμε ακολούθως, ουδεμία απάντηση δίνει όμως στα ουσιαστικά ερωτήματα που πολλοί πολίτες της Λευκάδας θέτουν με αφορμή τη λειτουργία του Δημοτικού κτηνιατρείου και την απευθείας ανάθεση στον, εξ Αθηνών κτηνίατρο, τις ικανότητες του οποίου, παρεμπιπτόντως, δεν αμφισβητήσαμε.
Παραβλέποντας την, γεμάτη αντιφάσεις, απάντηση της κ. Μακρυγιώργου, οφείλουμε να την ενημερώσουμε ότι οι φτηνές προσωπικές προσβολές δεν μας αγγίζουν δεδομένου ότι, στη μακροχρόνια επαγγελματική μας πορεία στον τομέα της δημοσιογραφίας, έχουμε επανειλημμένως ασχοληθεί με το μείζον ζήτημα των αδέσποτων ζώων, σε εποχές μάλιστα που το θέμα δεν «πουλούσε» - και διαθέτουμε ένα πλούσιο αρχείο με άρθρα και συνεντεύξεις, το οποίο είναι στη διάθεσή της, όπως και στη διάθεση οποιουδήποτε άλλου -  σχετικά με τις ενέργειες μεγάλων Δήμων για την ίδρυση και λειτουργία Δημοτικών κτηνιατρείων, αλλά και την μεγαλειώδη προσφορά των εθελοντών, τους οποίους τιμούμε και σεβόμαστε. Γι’ αυτό άλλωστε και τονίσαμε «τις φιλότιμες προσπάθειες ντόπιων και ξένων εθελοντών».
Αυτό πάντως που δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να παραβλέψουμε είναι οι  κακόπιστες απαντήσεις οποιουδήποτε σε άρθρα μας - τη στιγμή μάλιστα που δεν τον αναφέρουν, δεν τον προσβάλουν και δεν τον θίγουν - δεδομένου ότι είναι ηλίου φαεινότερον πως κάποιον ή κάτι προσπαθούν να καλύψουν, αλλά δεν έχουν τη δύναμη και το κουράγιο να το κάνουν. Οι… «αντ’ αυτού» δεν πρόκειται όμως ποτέ να γίνουν … «Χαλίφης στη θέση του Χαλίφη», ούτε… αρμοδιότεροι των καθ’ ύλην αρμοδίων.     
Ολοκληρώνοντας τονίζουμε ότι το συγκεκριμένο άρθρο είχε ως στόχο την ενημέρωση των πολιτών αναφορικά με τον τρόπο και, κυρίως, με την προχειρότητα που αντιμετωπίστηκε ένα τόσο σοβαρό πρόβλημα - όπως είναι αυτό των αδέσποτων ζώων - και την απευθείας ανάθεση, χωρίς καμία ρατσιστική(!) διάθεση, σε εκτός Λευκάδας κτηνίατρο…     

Παρεμπιπτόντως από πότε θεωρείται «οικονομικός ρατσισμός» να αναφέρεις ότι τα χρήματα ενός Δήμου πρέπει να κατανέμονται με τρόπο ώστε να ωφελούνται οι δημότες; Μήπως σε λίγο θα θεωρούμαστε ρατσιστές στην Ελλάδα όσοι τολμάμε να λέμε ότι είμαστε Έλληνες;



Απάντηση της προέδρου του Σωματείου Ζωόφιλων Λευκάδας, Α. Μακρυγιώργου,
στο δημοσίευμα της κας Ε. Μπακάλη,
«Δημοτικό Κτηνιατρείο. Σωστή απόφαση, λάθος χειρισμοί.
Η Δημοτική Αρχή υποτιμά τους επιστήμονες της Λευκάδας» ,
το οποίο αναρτήθηκε στο www.lefkasnews.gr, την Τετάρτη 14/8/2013.
Κα Μπακάλη
είναι λυπηρό, πριν καλά καλά μπει σε λειτουργία ένα έργο, να δέχεται χτυπήματα κάτω από την μέση.
Προκαλεί δε την έκπληξη, οτι στην προσπάθειά σας να υπερασπιστείτε τους φίλους μας - κτηνίατρους της Λευκάδας, στην ουσία ... τους υποτιμάτε!
Στο δημοσίευμά σας για το δημοτικό κτηνιατρείο (Lefkasnews.gr, Τετάρτη 14/8/2013), επιτίθεστε φαινομενικά, κατά του Δήμου Λευκάδας. Στον βαθμό όμως που το σωματείο μας, συνεργάζεται με τον  Δήμο, από την αρχή της προσπάθειας παρέχοντας :
νομική υποστήριξη (οι δικηγόροι μας έλυσαν και εγγυώνται για κάθε νομική διαδικασία),
τεχνική υποστήριξη (μεταφορά τεχνογνωσίας, προσωπική δουλειά εθελοντών),
χορηγείες (προσφορά Λευκαδιτών επιχειρηματιών αλλά και φιλοζωικών σωματείων από την  Ελλάδα και το εξωτερικό, τα οποία είναι στο πλευρό μας),
ανέλαβε, δε :
την ανεύρεση κατάλληλου κτηνίατρου προσφερόμενου να αναλάβει την ευθύνη ενός τέτοιου έργου, και
την διαχείριση του έργου
οφείλω να απαντήσω ΕΓΩ, ως νόμιμη εκπρόσωπος του σωματείου ζωόφιλων, αγνοώντας «πώς και αν» θα απαντήσει ο Δήμος, στην διαστρεύλωση της αλήθειας, την οποία επιχειρείτε.
Θεωρώ οτι το δημοσίευμά σας, προσβάλλει όλους τους Λευκαδίτες που στάθηκαν και συνεχίζουν να στέκονται στο πλευρό μας, όλους τους εθελοντές που τρέχουν και θα τρέξουν για την επιτυχία του προγράμματος, τους νομικούς και τους τεχνικούς συμβούλους μας, τα φιλοζωικά σωματεία σε Ελλάδα και στο εξωτερικό (πχ Αγγλία), αλλά και άλλους Δήμους που στάθηκαν στο πλευρό του Δήμου Λευκάδας, χειροκροτώντας το έργο. Προσβάλλει, και αυτούς τους ίδιους τους ιδιώτες κτηνίατρους με τους οποίους συνεργαζόμαστε από εικοσαετίας σε καθημερινή βάση, και θα συνεχίσουμε φυσικά να συνεργαζόμαστε. Προσπαθείτε να δυσκολέψετε, δε, τις επίπονες προσπάθειές μας, προδικάζοντας την αποτυχία του έργου και μεταδίδοντας την δυσπιστία απέναντί του, στους αναγνώστες σας.
Συν τοις άλλοις, εκτίθεστε, καθώς, δείχνετε, να μην έχετε γνώση ούτε της υπόθεσης, ούτε του αντικειμένου. Ελάχιστη δημοσιογραφική έρευνα θα προλάβαινε να μην κάνετε αυτό το ολίσθημα. Όλα όσα για τα οποία αναρωτιέστε έχουν απαντηθεί δημόσια και θα ήταν εύκολα στην διάθεσή σας αν το ζητάγατε. Αντιθέτως, βιαστήκατε να γράψετε, σχολιάζοντας επιλεκτικά, μόνον δύο αποφάσεις του δημοτικού συμβουλίου και στηριζόμενη σε κακόβουλα σχόλια, δηλαδή κουτσομπολιά.
Απαντάω όσο γίνεται πιο σύντομα.
Το δημ κτηνιατρείο, ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΘΗΚΕ ΝΟΜΙΜΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ, ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΕΛΕΓΧΟ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΚΤΗΝΙΑΤΡΕΙΑ.  
Όσο δύσπιστος και να είναι κάποιος, οι ελεγκτές, λόγω του οτι το δημοτικό κτηνιατρείο Λευκάδας ήταν το πρώτο πανελλαδικά που θα αδειοδοτείτο, έπρεπε να τηρήσουν τον νόμο ΚΑΤΑ ΓΡΑΜΜΑ.
Γνωρίζοντας εξαιρετικά καλά τις συνήθεις συνθήκες σε κτηνιατρεία, η καθαριότητα και οι κανόνες ασφάλειας που τηρούνται από εμάς, είναι υποδειγματικές. Η δε ταλαιπωρία των ζώων είναι η ελάχιστη δυνατή (ελάχιστη νάρκωση, ταχύτατη επέμβαση, ελάχιστος χρόνος αποθεραπείας, συνεπώς  μηδενική επιπλέον οικονομική επιβάρυνσή μας). Άλλωστε οι προδιαγραφές που εμείς θέσαμε και που σαφώς συμφέρει κάθε Δήμο να τηρήσει, είναι ξεκάθαρες :
1)      ΣΥΝΤΟΜΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ, ώστε να εξυπηρετούνται πολλά ζώα σε λίγο χρόνο,
2)      ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΤΙΜΕΣ (ελάχιστη χρέωση χειρουργίων για τα αναλώσιμα, τα οποία φέρνει ο κτηνίατρος μαζί του, και όλα τα άλλα δωρεάν)
Αν κάποιος δεν βρίσκει του γούστου του το κτίριο, ας έρθει να βοηθήσει να το βάψουμε, ώστε να γίνει καινούργιο! Αν τα χειρουργικά τραπέζια μας φαίνονται «φτηνιάρικα», επειδή είναι κατασκευασμένα από εθελοντές, με υλικά χορηγών μας, σας προτείνω να κάνετε έναν έρανο και να χαρίσετε στον Δήμο, τρία ολοκαίνουργια, με υδραυλικό μηχανισμό (κοστίζουν τουλάχιστον 800 ευρώ το ένα).
Μην παραπλανάτε τον κόσμο. Δεν «τρέχουν» πλέον προγράμματα χρηματοδότησης. Όταν «έτρεχαν», προ κρίσεως, κανένας δεν τα εκμεταλλεύτηκε. Όλα τα προηγούμενα δημοτικά συμβούλια αδιαφορούσαν πλήρως. Κανένας δημοσιογράφος, τότε, δεν έγραψε  μία αράδα, για το πολύ φλέγον ζήτημα των αδέσποτων, ίσως γιατί.... δεν «πουλούσε». Να γιατί φτάσαμε στην διόγκωση του προβλήματος στην οποία πολύ σωστά αναφέρεστε.
Με το έργο αυτό επιτυγχάνεται το βέλτιστο αποτέλεσμα με το ελάχιστο κόστος.
Αν καταλαβαίνω από τα λεγόμενά σας, ο Δήμος, είτε έπρεπε να κατασκευάσει ένα πολυδάπανο έργο, είτε να καταχρεώσει τον προυπολογισμό του «χρυσώνοντας» τα υπερσύγχρονα ιδιωτικά κτηνιατρεία. Αν συνέβαιναν τα παραπάνω, την αμέσως επόμενη στιγμή, θα έβγαιναν δημοσιεύματα, που θα έλεγαν «ΕΔΩ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΧΡΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΕΧΕΙ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ;». Ρωτήσατε μήπως αν η πλειοψηφία των συμπολιτών μας, συμφωνεί να πετάει ο Δήμος τα χρήματά τους, σε ακριβές υπηρεσίες, την στιγμή που για τα αδέσποτα σε όλα τα μέρη της Ελλάδας επικρατούν τιμές τέσσερις και πέντε φορές χαμηλότερες;
Για λόγους αποκατάστασης της πραγματικότητας, σας πληροφορώ οτι πριν δύο χρόνια, με την απόφαση ΔΣ 77, μετά από την αρνητική στάση των ιδιωτών κτηνιάτρων να βοηθήσουν σε ομαδικές στειρώσεις, ή να μειώσουν τις τιμές τους δραστικά, έχοντας το δίκιο τους φυσικά, ο Δήμος αποφάσισε επιχορήγηση 1000 ευρώ προς το σωματείο μας «για μικρό πρόγραμμα στειρώσεων ΣΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΕΣ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΥΣ ΤΗΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ», (επιχορήγηση την οποία ουδέποτε λάβαμε). Λόγω, όμως, των υψηλών τιμών των κτηνιάτρων, το πρόγραμμα θα ήταν πολύ μικρό. Τα χρήματα αυτά έφταναν δια της βίας για την στείρωση και μόνον, 5.5 σκυλιών (κοστίζει 125 ευρώ η στείρωση, συν τα έξοδα αντιβίωσης και αποθεραπείας, έναντι συνολικά 40 ευρώ στο δημοτικό κτηνιατρείο!).
Τότε ήταν η εποχή που συνειδητοποίησε ο Δήμαρχος και η αρμόδια Αντιδήμαρχος οτι τα χρήματα των δημοτών εξανεμίζονται και το πρόβλημα δεν επιλύεται. Με αυτά τα 1000 ευρώ, στο δημοτικό κτηνιατρείο, θα στειρωθούν – σημανθούν και εμβολιαστούν....25 σκυλιά!
Ο τίτλος του άρθρου σας, ως εκ τούτου είναι εντελώς παραπλανητικός, καθώς, ο Δήμος, πρώτα απευθύνθηκε στους κτηνίατρους της Λευκάδας, με τους οποίους συνεργάζεται και θα συνεργάζεται για κάθε περιστατικό που αφορά αδέσποτο ζώο της αρμοδιότητάς του. Υπάρχει ολόκληρο ιστορικό μεταξύ Δήμου και κτηνιάτρων, μέχρι να φτάσουμε, για χάρη του δημοσίου συμφέροντος, να παρθούν οι συγκεκριμένες αποφάσεις. Οι κτηνίατροι το ξέρουν καλά αυτό, και εμείς το ίδιο.
Θέλω να επισημάνω οτι, δεν είναι υποχρέωση των ιδιωτών κτηνιάτρων να πληρώσουν τις υποχρεώσεις της πολιτείας. Δεν «βγαίνουν», καθώς ισχυρίζονται, με χαμηλότερες τιμές.
Με το τρόπο που τους αντιμετωπίζετε, τους υποτιμάτε και σας καλώ στην τάξη! Εμείς είμαστε από τους πιο στενούς συνεργάτες τους. Από τους καλύτερους πελάτες. Τους αδικεί και τους προσβάλλει, να αναφέρεστε συνέχεια στα υπερσύγχρονα κτηνιατρεία τους. Η πολυτέλεια και η χλιδή δεν είναι αυτή που μας κάνει να τους επισκεπτόμαστε καθημερινά. ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΙ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ! ΑΡΤΙΑ ΚΑΤΑΡΤΙΣΜΕΝΟΙ, ΦΙΛΟΤΙΜΟΙ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΥΣΚΟΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ. Ο καλός γιατρός, δεν στηρίζεται στα πανάκριβα μηχανήματα, απλά υποβοηθείται από αυτά. Αν δεν μας ικανοποιούσαν, θα είμαστε ικανοί να αναζητήσουμε άλλους,  όσο μακριά και αν χρειαζόταν να πάμε. Επιπροσθέτως, τουλάχιστον οι παλαιότεροι κτηνίατροι με τους οποίους συνεργαζόμαστε, είναι φίλοι από εικοσαετίας...Θα ήταν χαρά μας, κάποιος από αυτούς να καλύψει τις απαιτούμενες ανάγκες του δημοτικού κτηνιατρείου....
Κάτι όμως έχετε παρεξηγήσει.
Η υπόθεση του δημοτικού κτηνιατρείου, έχει να κάνει με τις υποχρεώσεις της πολιτείας απέναντι στον πολίτη, βάσει του νόμου περί προστασίας των ζώων και προστασίας της δημόσιας υγείας και ασφάλειας. Δεν έχει να κάνει με τις υποχρεώσεις του Δήμου απέναντι σε κάποιον εντόπιο επαγγελματικό κλάδο.
Τι θα αποφασίζατε αν είσαστε  δήμαρχος; Πολλά έξοδα για ελάχιστο αποτέλεσμα ή ελάχιστα έξοδα για ικανοποιητικό αποτέλεσμα;
Εμείς σε συνεργασία με τον Δήμο, καταφέραμε, αφ’ενός να ξεκινήσει πρόγραμμα διαχείρισης αδέσποτων, αφ’ετέρου, να μην επιβαρύνουμε τους πολίτες της Λευκάδας με επιπλέον έξοδα για τα αδέσποτα.
Τα χρήματα που εξοικονομεί ο Δήμος από το δημοτικό κτηνιατρείο, προτείνουμε να χρησιμοποιηθούν για την δημιουργία δημοτικού ιατρείου. Πιστεύω οτι οι Λευκαδίτες γιατροί θα χειροκροτούσαν και θα συνεισέφεραν σε μία τέτοια κίνηση.
Ως προς την επιλογή του κτηνίατρου... Γιατί θα έπρεπε να ερωτηθούν οι ιδιώτες κτηνίατροι; Τα αδέσποτα είναι κάτω από την ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ευθύνη του Δήμου. Ο Δήμος αποφασίζει πώς θα περιθάλψει τα ζώα της περιοχής του ανάλογα με τις οικονομικές κλπ δυνατότητές του. Ο κτηνίατρος που δέχτηκε, μετά από πολλές διαβουλεύσεις και πιέσεις από εμάς, να αναλάβει το δημοτικό κτηνιατρείο, έχει επιφορτιστεί με πολύ βαριά ευθύνη, ελάχιστη αποζημίωση για τον κόπο του και πολλή αμφισβήτιση πριν καλά καλά πιάσει δουλειά. Κα Μπακάλη, εν μέσω κρίσης, οικονομικός ρατσισμός και τοπικισμός δεν χωράει (σε ποιό μέρος της Ελλάδας θα ... «ταξιδέψουν» τα χρήματα κλπ!). ΈΛΕΟΣ!
Επί τη ευκαιρία της αναφοράς σας στην αφύπνιση του Δήμου, και της εμφανούς απαξίας του σωματείου μας, σας κάνω γνωστό οτι, η αφύπνιση του Δήμου, οφείλεται στις ενέργειες του σωματείου μας αποκλειστικά. Αφύπνιση μεταξύ φραπέ και τσιγάρου, δεν επιτυγχάνεται και δυστυχώς, από όλους τους ενδιαφερόμενους, μόνον τέτοια διάθεση αφύπνισης είδαμε. Επιμονή, οργάνωση, ώρες δουλειάς, διάβασμα, θάρρος να τοποθετηθούμε δημόσια, ως εκ τούτου να εκτεθούμε, και πολύ πολύ τρέξιμο είναι αυτά που έδωσαν αποτέλεσμα. Οι νυν αλλά και οι τέως δημοτικές αρχές αναγνωρίζουν στα λόγια μου την αλήθεια.
Όσο για το εξειδικευμένο προσωπικό...
Ο Δήμος Λευκάδας θα χαρεί τις υπηρεσίες του εξειδικευμένου προσωπικού – εθελοντών του σωματείου μας, δηλαδή των ίδιων ανθρώπων που έτρεχαν για τα αδέσποτα μέχρι τώρα.
Τέλος, μην θεωρείτε τους Λευκαδίτες αφελείς. Άσχετα από πολιτική τοποθέτηση, όλοι καταλαβαίνουν οτι τα έργα απαιτούν χρήματα και χρήματα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!
Εμείς χαιρόμαστε, που πέραν των κακόβουλων αμφισβητήσεων, η πλειοψηφία των Λευκαδιτών είναι έτοιμοι να βοηθήσουν τις προσπαθειές μας. Προσπάθειες που είναι προς όφελος της καλυτέρεψης της ζωής των ζώων, πάνω από όλα όμως προς όφελος του δημοσίου συμφέροντος.
Λευκάδα 17/8/2013

Με εκτίμηση

Αλίκη Μακρυγιώργου 





Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger