Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

Ανακοίνωση Σωματείου προς Βουλευτή Λευκάδας κ. Σολδάτο

Κε Βουλευτή,

Απευθυνόμαστε σε εσάς προκειμένου να σας εκφράσουμε την κάθετη αντίθεσή μας στις οριζόντιες περικοπές προσωπικού που σχεδιάζουν για τους Ο.Τ.Α. η Τρόικα και οι υποτακτικοί της, Υπουργοί Οικονομικών, Δημόσιας Διοίκησης – Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και Εσωτερικών.

Η πρακτική που ακολουθεί η Κυβέρνηση προκειμένου να ‘σώσει’ την χώρα είναι ξεκάθαρα παράλογη και καταστρεπτική για την Δημόσια Διοίκηση, την Τοπική Αυτοδιοίκηση, την κοινωνία.
Φτάνει πια. Δεν θέλουμε να μας ‘σώσετε’ άλλο, ευχαριστούμε πολύ.
Η διασφάλιση των θέσεων εργασίας στους Ο.Τ.Α. είναι για εμάς η τελευταία γραμμή άμυνας.
Σας καλούμε με το παρόν να μην επικυρώσετε με την ψήφο σας στην Βουλή των Ελλήνων το πολυνομοσχέδιο που έρχεται και φέρνει, εκτός από νέα δεινά για τους υπερχρεωμένους Έλληνες πολίτες, κατάρρευση του Δημοσίου τομέα, κοινωνική αναταραχή και απώλεια του κοινού περί δικαίου αίσθημα και σας επισημάνουμε ότι, η απάντηση μας στο ενδεχόμενο επικύρωσης του πολυνομοσχεδίου θα είναι πολυμέτωπος ταξικός αγώνας διαρκείας.Το Διοικητικό Συμβούλιο
Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger