Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-ΥΔΡΟΠΛΑΝΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ – ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΕΡΚΥΡΑΣΗ Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, στο πλαίσιο του έργου ADRISEAPLANES που συγχρηματοδοτείται από το πρόγραμμα Ευρωπαϊκής Εδαφικής Συνεργασίας ΙΡΑ Adriatic, πρόκειται να υλοποιήσει την πιλοτική πτήση από το Μπρίντιζι της Ιταλίας στην Κέρκυρα, την Τετάρτη 10/07/2013 και ώρα 11.00 π.μ.

Η προσθαλάσσωση του υδροπλάνου θα γίνει στη Μαρίνα Γουβιών και θα μεταφέρει Ιταλούς αξιωματούχους και δημοσιογράφους.
Η πραγματοποίηση των πιλοτικών πτήσεων είναι μια πολύ ευχάριστη εξέλιξη η οποία εντάσσεται στις γενικότερες προσπάθειες της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων  για την δραστηριοποίηση των υδροπλάνων της Περιφέρειάς μας.
Μετά από συντονισμένες προσπάθειες κατορθώθηκε να ληφθεί, κατ’ εξαίρεση, άδεια προσθαλάσσωσης της πτήσης του υδροπλάνου από το εξωτερικό.
Ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Κέρκυρας, Χρήστος– Ηρακλής Σκούρτης, δήλωσε : «Είμαστε αισιόδοξοι ότι μέχρι το καλοκαίρι του επόμενου έτους θα έχουν εγκατασταθεί ιδιώτες επενδυτές στην Περιφέρειά μας και θα εκτελούν μεταφορικό έργο με υδροπλάνα».


Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

Google+ Badge

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Google+ Followers

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger