Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

Υλοποίηση των δράσεων 4.1 «Αναλύσεις Μελιού» και 4.2 «Στήριξη ίδρυσης και λειτουργίας εργαστηρίων ανάλυσης μελιού

ΘΕΜΑ: « Υλοποίηση των δράσεων  4.1 «Αναλύσεις Μελιού» και 4.2 «Στήριξη ίδρυσης και λειτουργίας εργαστηρίων ανάλυσης μελιού» στο πλαίσιο του προγράμματος βελτίωσης των συνθηκών παραγωγής και εμπορίας των προϊόντων της μελισσοκομίας έτους 2013»
Σχετικά: αρ.πρωτ.: 1785/84345/5.7.13Υπουργική Απόφαση.

Η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας της  Περιφερειακής Ενότητας  Κέρκυρας, ενημερώνει  ότι υπογράφτηκε η  αρ.πρωτ,:1785/84345/05.07.2013 υπουργική απόφαση
με την οποία εγκρίθηκαν α) ποσό ύψους 170.000 ευρώ για την πραγματοποίηση αναλύσεων στο μέλι σε διαπιστευμένα εργαστήρια του εσωτερικού και εξωτερικού, για τον έλεγχο της ύπαρξης κατάλοιπων φαρμάκων και άλλων επικίνδυνων ουσιών σε αυτό, προκειμένου να διασφαλιστεί η προστασία της υγείας του καταναλωτικού κοινού και η παραγωγή και εμπορία ασφαλών προϊόντων και β) ποσό ύψους 30.000 ευρώ για την ίδρυση και λειτουργία εργαστηρίων ανάλυσης μελιού.

 Η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας της  ΠΕΚ, προσκαλεί τους ενδιαφερόμενους να υποβάλλουν αιτήσεις συμμετοχής στην έδρα της Δ/νση ς(8η παρ. Ιωάννου Θεοτόκη 63)  για την δράση 4.1 «Αναλύσεις μελιού » μέχρι τις 5 Αυγούστου  2013 και για την δράση 4.2  «Στήριξη ίδρυσης και λειτουργίας εργαστηρίων ανάλυσης μελιού» το αργότερο μέχρι τις 20 Ιουλίου 2013.

Δικαίωμα συμμετοχής στην δράση 4.1 «Αναλύσεις μελιού» έχουν μελισσοκόμοι, μελισσοκομικές οργανώσεις και ιδιώτες συσκευαστές και τυποποιητές μελιού, ενώ στην δράση 4.2 «Στήριξη ίδρυσης και λειτουργίας εργαστηρίων ανάλυσης μελιού» οι μελισσοκομικοί συνεταιρισμοί και οι κοινοπραξίες αυτών.

Τα έντυπα των αιτήσεων μπορούν να προμηθευτούν από την Υπηρεσία μας καθώς και μετά την ανάρτηση της Υπουργικής Απόφασης από τους ιστότοπους http://www.melinet.gr, http://www.minagric.gr και  http://www.diavgeia.gov.gr.
Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

Google+ Badge

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Google+ Followers

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger