Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

T.E.I. ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ - ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ Arduino Workshop

Δελτίο τύπου – πρόσκληση

Το IEEE T.E.I of Ionian Islands Student Branch και η ομάδα Arduino του Τ.Ε.Ι Ιονίων Νήσων σε συνεργασία με το IEEE Consumer Electronics SocietyGreece Chapter, διοργανώνουν Arduino workshop την Πέμπτη 13 Ιουνίου και ώρα 19:00 στο παράρτημα του Τ.Ε.Ι Ι.Ν στη Λευκάδα, Φιλοσόφων & Τζεβελέκη.
Σκοπός της εκδήλωσης είναι η παρουσίαση εργασιών σε open hardware από φοιτητές των τμημάτων της Λευκάδας, ενώ ο Δρ. Α. Κακαρούντας Chair του IEEE Consumer Electronics SocietyGreece Chapter θα μιλήσει για το open hardware.

Θα ήταν χαρά μας να μας τιμήσετε με την παρουσία σας.


Εκ μέρους της οργανωτικής επιτροπής

Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

Google+ Badge

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Google+ Followers

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger