Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

Γέμισε η κεντρική πλατεία της Λευκάδας με μικρούς αθλητές TAE KWON DO!


Κατερίνα Μεσσήνη

Το Σάββατο βράδυ παρουσίασαν στην κεντρική πλατεία της Λευκάδας οι μαθητές της σχολής ΑΣ TAE KWON DO Λευκάδας τα όσα διδάχτηκαν την περασμένη χρονιά στη σχολή τους. Πλήθος κόσμου παρακολούθησε τους μικρούς αθλητές να εντυπωσιάζουν με τις κινήσεις τους όχι μόνο τους γονείς αλλά και όσους τυχαία παραβρέθηκαν στην πλατεία.  

Το TAE KWON DO είναι η πιο δημοφιλής κορεάτικη πολεμική τέχνη, φαίνεται όμως πως και στην Λευκάδα έχει βρει μεγάλη ανταπόκριση. Ειδικά στις μέρες μας όπου πολλά παιδιά δεν γυμνάζονται είναι σημαντικό να βρουν ένα άθλημα, είτε αυτό είναι στις πολεμικές τέχνες είτε σε οποιαδήποτε άλλη αθλητική δραστηριότητα που να συνδυάζει την εκγύμναση του σώματος με την καλλιέργεια του χαρακτήρα και την δημιουργία θετικών προτύπων έτσι ώστε να βρουν μία δημιουργική διέξοδο στην ενεργητικότητά τους και να απομακρυνθούν από τις κακοτοπιές και τους πειρασμούς που τα περιτριγυρίζουν στην σύγχρονη κοινωνία.
Συγχαρητήρια στα παιδιά και  στους δασκάλους που όπως φάνηκε με πολύ αγάπη και μεράκι διδάσκουν τα παιδιά αυτή την τέχνη!


























   
Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger