Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

Ο εθελοντισμός είναι πολιτισμός Η EQUAL SOCIETY με εθελοντές στην «Ανταλλαγή Βιβλίου» της Δημόσιας Βιβλιοθήκης Λευκάδας


Ενεργό παρόν έδωσαν εθελοντές της Equal Society, του Μη Κυβερνητικού Οργανισμού,  στην εξαιρετική πρωτοβουλία της Δημόσιας Βιβλιοθήκης Λευκάδας για την «Ανταλλαγή Βιβλίων» το περασμένο Σάββατο στον κήπο της Βιβλιοθήκης. Δεκάδες βιβλία αλλάξανε χέρια σε μια πολύ ζεστή και ευχάριστη ατμόσφαιρα. 

Οι εθελόντριες της EQUAL SOCIETY Φιλάνθη Καλογερά, Λαμπρινή Χαλικιά, Βίβιαν Αραβανή,  Δήμητρα Φρεμεντίτη κ.α. μοιράστηκαν στα τραπεζάκια που στήθηκαν στον κήπο, συγκέντρωναν βιβλία και βοηθούσαν στην ανταλλαγή.
Ψυχή της εκδήλωσης ήταν η κα Μαρία Ρούσσου, προϊσταμένη της Δημόσιας Βιβλιοθήκης Λευκάδας που είχε και την ιδέα να αναλάβει την πρωτοβουλία για την ανταλλαγή βιβλίων για δεύτερη χρονιά αναβαθμίζοντας έτσι το ενδιαφέρον των Λευκαδίων για ανάγνωση ποιοτικών βιβλίων. 
Η EQUAL SOCIETY προάγει τον εθελοντισμό με δράσεις που αναδεικνύουν τον άνθρωπο και στηρίζουν την  κοινωνία, όπως πρεσβεύει το όνομα της. Συμμετέχει ενεργά και δυναμικά σε ποικίλης μορφής εθελοντικές δράσεις στη Λευκάδα, όπου λειτουργεί παράρτημα της, με τελευταίες την ανταλλαγή βιβλίων, τις «δωρεάν αγκαλιές» στο πλαίσιο των εκδηλώσεων  της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Νέων στο πάρκο Παραλίας, στον 3ο Πράσινο Ημιμαραθώνιο της Λευκάδας.
Άνθρωποι όλων των ηλικιών με ενθουσιώδη διάθεση εντάσσονται συνεχώς στην ομάδα εθελοντών της EQUAL SOCIETY Koινωνία Ίσων Ευκαιριών μοιραζόμενοι ένα κοινό όραμα στο πλαίσιο μιας ομαδικής προσπάθειας που προσφέρει η κοινωνική προσφορά του εθελοντισμού.
Για πληροφορίες σχετικά με δράσεις και προγράμματα εθελοντισμού απευθυνθείτε στο γραφείο της EQUAL SOCIETY που βρίσκεται στην Γουιλιέλμου Δαίρπφελδ και Δημήτρη Βερροιώτη γωνία, 1ος όροφος, Κεντρική Πλατεία Λευκάδας.  Τηλέφωνο επικοινωνίας: 26450 22578. Email: info@equalsociety.gr  Ιστοσελίδα:  www.equalsociety.gr
Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger