Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

Eισήγηση του Δημάρχου προς το Δημοτικό Συμβούλιο για την ΕΡΤ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
(εισήγηση του Δημάρχου προς το Δημοτικό Συμβούλιο για την ΕΡΤ)
                  
          Η Κυβέρνηση, με μια προκλητική δήλωση του κυβερνητικού εκπροσώπου που θύμιζε άλλες εποχές, ανακοίνωσε την απόφασή της να κλείσει  την ΕΡΤ με πράξη νομοθετικού περιεχομένου. Η ουσία της απόφασης και ο τρόπος διαχείρισης του θέματος προσβάλλει βάναυσα τους δημοκρατικούς θεσμούς, τα κοινωνικά δικαιώματα και τα δικαιώματα των εργαζομένων.
          Η Ελληνική ραδιοτηλεόραση είναι απόλυτα αναγκαία αρτηρία επικοινωνίας εντός και εκτός της χώρας σε μια περίοδο μάλιστα που ο λαός αγωνιά να κρατηθεί όρθιος, οικονομικά επαγγελματικά και υπαρξιακά.
          Η ανάγκη για εξορθολογισμό και αναβάθμιση της ΕΡΤ δεν μπορεί να υπηρετηθεί με παρόμοιες πραξικοπηματικές μεθοδεύσεις. Η Δημόσια Ραδιοτηλεόραση είναι Δημοκρατία και Πολιτισμός, δεν την κλείνεις την αλλάζεις εν λειτουργία.
          Η κυβερνητική προσπάθεια να φιμώσει τη Δημόσια Ελληνική φωνή είναι προσωπική επιλογή του πρωθυπουργού που αγνόησε προκλητικά     την κρισιμότητα της κατάστασης πυρπολώντας ταυτόχρονα την πολιτική και κοινωνική συναίνεση που είναι αναγκαία προϋπόθεση για την ανάκαμψη της χώρας .
          Η κρίση που αντιμετωπίζει η χώρα μας ανέδειξε την ανάγκη ανασυγκρότησης του κράτους και της οικοδόμησης ενός μηχανισμού που θα υπηρετεί αποτελεσματικά τους πολίτες θα προωθήσει την ανάπτυξη και θα διεκδικήσει την αρμόζουσα θέση στην Ευρώπη και στο κόσμο .Φοβόμαστε ότι παρόμοιες ενέργειες μας επαναφέρουν σε παλιότερες εποχές όπου το δέλεαρ για συγκρότηση πελατειακού  κομματικού  κράτους  ήταν ιδιαίτερα ισχυρό. Τα σημάδια είναι πλέον καταφανή.


ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ


Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

Google+ Badge

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Google+ Followers

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger