Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΝΕΑΣ ΧΟΡΩΔΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΤΩΝ ΕΠΤΑΝΗΣΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Η Νέα Χορωδία Λευκάδας, με την εμφάνιση του χορωδιακού της τμήματος συμμετείχε στις εορταστικές εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν στη Λευκάδα για την Ένωση των Επτανήσων με την Ελλάδα.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 18 Mαΐου 2013, στην αίθουσα εκδηλώσεων της Φιλαρμονικής Εταιρείας Λευκάδας παρουσία εκπροσώπων των τοπικών Αρχών και πλήθους κόσμου.
Η παρουσία της Χορωδίας, υπό την διεύθυνση του Μαέστρου της κ. Ανδρέα Σγουρόπουλου υπήρξε άψογη, αποσπώντας τα θερμά χειροκροτήματα των παρευρισκομένων.
 Ο κ. Σγουρόπουλος από τον Σεπτέμβριο του 2012 που ανέλαβε την διεύθυνση της χορωδίας, έδωσε τον καλύτερό του εαυτό, αναβαθμίζοντας το χορωδιακό μας τμήμα, αφ ενός με τον τρόπο διδασκαλίας των τραγουδιών προς τους χορωδούς, αφ ετέρου με την επιλογή των τραγουδιών.
 Σημαντική ήταν και η συμβολή του κ. Λάμπρου Κατσούλη, που συνόδεψε τη χορωδία στο πιάνο.
Άξιοι ευχαριστιών όλοι οι χορωδοί μας οι οποίοι δεν έλειψαν από καμία πρόβα, προκειμένου να επιτευχθεί μια άψογη εμφάνιση.
Μέσα σε κλίμα πνευματικής ανάτασης, τόσο από δικής μας πλευράς αλλά και με τη συμμετοχή των παρευρισκόμενων συμπολιτών μας, προσπαθήσαμε να εξάρουμε το νόημα της εκδήλωσης και να ανταποκριθούμε στην τόσο σημαντική για όλους τους επτανήσιους γιορτή.
Ευχαριστούμε θερμά τους διοργανωτές της εκδήλωσης που με την πρόσκλησή τους μας έδωσαν την ευκαιρία να συμβάλλουμε με την παρουσία μας σε ένα τόσο σημαντικό πολιτιστικό γεγονός και ευελπιστούμε σε μελλοντικές συνεργασίες.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στον κόσμο της Λευκάδας που χρόνια τώρα στηρίζει τις εκδηλώσεις μας με την συνεχή παρουσία του σε κάθε δραστηριότητα των τμημάτων της Νέας Χορωδίας

                                                                       
                                               Από το Δ.Σ


                               
Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger