Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

ΠΡΕΒΕΖΑ: Έχασε τη «μάχη» ο δήμος ;

Σήμερα στην αίθουσα του Ειρηνοδικείου Πρέβεζας εξ αναβολής πραγματοποιήθηκε συζήτηση για την δικαστική διαμάχη ανάμεσα στον δήμο και την άπορη οικογένεια.


Ο δήμος  στα ασφαλιστικά μέτρα που έχει καταθέσει μέσω του πληρεξούσιου δικηγόρου του αναφέρει για κατάληψη του κτηρίου από πλευράς της οικογένειας και ότι εισήλθαν σε αυτό σε άγνωστη χρονική στιγμή.

Σήμερα όμως ο ισχυρισμός αυτός κατέρρευσε ,αφού ο δικηγόρος της οικογένειας κ.Φατούρος παρουσίασε ενώπιον δικαστηρίου ,ενοικιαστήριο το οποίο καταρρίπτει τον ισχυρισμό για κατάληψη και ότι ήταν σε αυτό με νόμιμο τρόπο .

Έπειτα από αυτή την τροπή που πήρε η υπόθεση ο δικηγόρος του δήμου αναγκάστηκε να ζητήσει αναβολή την οποία και πήρε έως της 27/6 για να ερευνηθεί σύμφωνα με τον ίδιο εάν η υπογραφή που φέρει το ενοικιαστήριο είναι γνήσια. 

Ωστόσο  εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι  ο δικηγόρος του δήμου ζήτησε αναβολή  αφού σύμφωνα με τα όσα κατάθεσε ο αντιδήμαρχος κ. Κατσιπανέλης σαν μάρτυς ,το πρόγραμμα για τις κακοποιημένες γυναίκες αν καθυστερήσει λίγο ακόμη κινδυνεύει να χαθεί… 

Αφού έληξε η συνεδρίαση και όλοι όσοι ήταν παριστάμενοι πέρασαν στο προαύλιο χώρο του δικαστηρίου , ο κ.Κατσιπανέλης δέχτηκε την αγανάκτηση των συγγενών της οικογένειας και ενός μέλους  αυτής ,διότι σύμφωνα με τους ίδιους στην κατάθεση του στο δικαστήριο τα όσα ανέφερε από πλευράς του δεν ευσταθούν στα γεγονότα.

Αξίζει να σημειώσουμε το δυναμικό παρόν που έδωσαν μέλη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ  δείχνοντας συμπαράσταση στην οικογένεια  για την δικαστική διαμάχη που την υποχρέωσε ο δήμος.

Ουδείς  εκ των Δημοτικών συμβούλων είτε της μείζονος είτε της ελάσσονος αντιπολίτευσης  δεν παρευρέθηκαν  αλλά ούτε και κάποιος άλλος φορέας. Η συνέχεια της υπόθεσης όπως αναφέραμε θα δοθεί στις 27/6 ημέρα Πέμπτη στις 12 το μεσημέρι.    



Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger