Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

Η ανακοίνωση για τους νέους Διοικητές στα νοσοκομεία μετά το συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας!


Η ανακοίνωση για τους νέους Διοικητές στα νοσοκομεία μετά το συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας!

Κατερίνα Μεσσήνη

Πότε θα παραδοθεί η λίστα με τους διοικητές; Με μεγάλη αγωνία περιμένουν οι Διοικητές των Νοσοκομείων στην χώρα την τελική λίστα για το ποιος θα συνεχίσει και ποιος θα αποχωρήσει από τα καθήκοντά του. Παρά τις επανειλημμένες ανακοινώσεις ότι η λίστα θα παραδοθεί στον Υπουργό Υγείας Ανδρέα Λυκουρέντζο προκειμένου να ελέγξει και εκείνος τις επιλογές και στην συνέχεια να ανακοινωθεί η τελική απόφαση, παρατηρείται μια καθυστέρηση διότι μεταξύ άλλων την τελευταία στιγμή εμφανίζονται όλο και κάποια νέα ονόματα στη λίστα των υποψηφίων για διορισμό, αλλά φαίνεται τελικά επίσης ότι η όλη υπόθεση δεν απεδείχθη εύκολη καθώς όπως αναφέρουν πηγές, η τρικομματική κυβέρνηση έχει λόγο για το ποιος θα τοποθετηθεί, γεγονός που καθυστέρησε επίσης την όλη διαδικασία.

Μετά το συνέδριο της ΝΔ η λίστα στη δημοσιότητα.

Τώρα παρατηρείται εκ νέου μια καθυστέρηση. Ενώ η λίστα ήταν να ανακοινωθεί γύρω στις 10. Ιουνίου 2013, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες αυτό δεν θα συμβεί, θα υπάρξει εκ νέου μια καθυστέρηση η οποία ενδέχεται να συνδυάζεται με το αναμενόμενο συνέδριο της ΝΔ το οποίο θα πραγματοποιηθεί τέλη Ιουνίου! Είδηση που καθίστα την όλη λειτουργία στα Νοσοκομεία ακόμα πιο δύσκολη και έχει ενοχλήσει πολύ διότι δεν μπορεί να δουλέψει αποτελεσματικά κανένας διοικητής όταν δεν γνωρίζει αν θα παραμείνει ή αν θα αποχωρήσει, πόσο μάλλον στα Ιόνια Νησιά όπου υπάρχει και θέμα εντοπιότητας.

Όσον αφορά την Διοίκηση στο Νοσοκομείο Λευκάδας και την κα Μαριάνθη Μεσσήνη φαίνεται πως έχει περάσει θετικά το πρώτο στάδιο κρίσης και είναι πολύ πιθανό η κα Μεσσήνη να παραμείνει στην Διοίκηση του Νοσοκομείο Λευκάδας!

Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

Google+ Badge

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Google+ Followers

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger