Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

Έργα και Δράσεις της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων
Ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων, Σπυρίδων Σπύρου, ενέκρινε τη διάθεση πίστωσης 1.000.000 € για το έργο με τίτλο « Διαμόρφωση παραλιακής ζώνης από τη Γέφυρα μέχρι τη Λαχαναγορά Αργοστολίου» με Κ.Α. 2012 ΕΠΟ 2200002 της ΣΑΕΠ 022 για την εκτέλεση της ομώνυμης εργολαβίας.

Προϊστάμενη Αρχή ορίζεται ο Δήμος Κεφαλονιάς και Διευθύνουσα Υπηρεσία η   Διεύθυνση Τεχνικών Έργων αυτού.
      Υπόλογο Διαχειριστή ορίζεται το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης.


Επίσης ενέκρινε πίστωση 300.000 € για το έργο με τίτλο «Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό σύστημα Προβολής, ανάδειξης και δικτύωσης  του Πολιτιστικού και Τουριστικού Προϊόντος Κεφαλονιάς με χρήση Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνίας». Ορίζει Προϊστάμενη Αρχή τον Δήμο Κεφαλονιάς και Διευθύνουσα Υπηρεσία τη Διεύθυνση Προγραμματισμού, Οργάνωσης και Πληροφορικής αυτού.

Εγκρίνεται διάθεση πίστωσης 400.000 € για το έργο «Αποκατάσταση Όψεων και διαμόρφωση Περιβάλλοντος Χώρου Παλαιού Δημοτικού Σχολείου Ληξουρίου (έργο του Θουκιδίδη Βαλέντη)» με Προϊστάμενη Αρχή τον Δήμο Κεφαλονιάς και Διευθύνουσα Υπηρεσία την Διεύθυνση Τεχνικών Έργων αυτού.Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

Google+ Badge

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Google+ Followers

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger