Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

6ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΚΑΙ 5ο ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ κι ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ


Κυρίες και Κύριοι,

Έχουμε κάθε λόγο να πιστεύουμε ότι, το «6ο Πανελλήνιο και 5ο Πανευρωπαϊκό Επιστημονικό & Επαγγελματικό Νοσηλευτικό Συνέδριο» που θα διεξαχθεί στη Λευκάδα από τις 23 έως και τις 26 Μαΐου στα ξενοδοχεία "IONIAN BLUE" & "PORTO GALINI", θα αποτελέσει μία νέα ευκαιρία για μία επωφελή και εποικοδομητική επιστημονική συνάντηση που θα δικαιώσει τις προσδοκίες μας.

Στόχος του Συνεδρίου είναι οι συμμετέχοντες να διαμορφώσουν πληρέστερη εικόνα των θεμάτων που θα αναπτυχθούν, αφού η επιστήμη μας δέχεται συνεχείς προκλήσεις. Καλούνται λοιπόν όλα τα μέλη να συμμετάσχουν ενεργά στο Συνέδριό μας, ώστε να αναδειχθεί το εξαιρετικά μεγάλο και υψηλοτάτης στάθμης διδακτικό, ερευνητικό, κλινικό και κοινωνικό έργο το οποίο όντως παράγεται και προσφέρεται στον ελληνικό λαό. Το οφείλουμε, σ’ όλους εκείνους που μέχρι σήμερα αγωνίζονται με ανιδιοτέλεια και όραμα για να μπορεί η Ένωσή μας να ανταποκρίνεται στη μεγάλη αποστολή της.

Καλούμαστε να δημιουργήσουμε, πάνω απ’ όλα, νοσηλευτές με ισχυρή αυτοεκτίμηση, κριτική και συμμετοχική διάθεση, για να προστατευτεί και να προαχθεί το νοσηλευτικό επάγγελμα.

Η μεγάλη επιτυχία των προηγούμενων συνεδρίων αποτελεί πρόκληση αλλά και παρότρυνση για τους συναδέλφους να υποβάλλουν έγκαιρα τις επιστημονικές τους εργασίες για τη διεξαγωγή ενός ακόμη επιτυχημένου συνεδρίου.

Φιλοδοξούμε λοιπόν, ότι και το 6ο Συνέδριό μας, θα έχει την ίδια επιτυχία και θα συμβάλλει τόσο στην επιμόρφωση όσο και στην ανάδειξη σημαντικών πτυχών και λύσεων των θεμάτων που ενδιαφέρουν όλους μας, αλλά και τη Νοσηλευτική κοινότητα στο σύνολό της.

Παρόντες θα είναι και οι φοιτητές της νοσηλευτικής όπου δεν αρκεί να εμπλέκονται μόνο στη διαδικασία απόκτησης γνώσεων αλλά θα πρέπει να συμμετέχουν στη διαδικασία δημιουργίας της νέας γνώσης. Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου θα πραγματοποιηθούν διαλέξεις, στρογγύλες τράπεζες, workshops, κλινικά φροντιστηριακά μαθήματα και παρουσίαση αναρτημένων ανακοινώσεων. Στους συμμετέχοντες θα χορηγηθούν 23 Μονάδες Συνεχιζόμενης Νοσηλευτικής Εκπαίδευσης.
Σύμφωνα με την αρχή που καθιερώθηκε, θα υπάρχει επίσης και βράβευση των καλύτερων εργασιών.
Θερμά συγχαρητήρια στους εισηγητές που μοιράζονται με ευαισθησία και καλή θέληση τη γνώση τους μαζί μας. Πολλές ευχαριστίες στα μέλη της επιστημονικής, τιμητικής, διεθνούς και τοπικής επιτροπής του συνεδρίου. Σημείο αναφοράς αποτελεί το πρωτοφανές ενδιαφέρον των συναδέλφων για τη συμμετοχή τους στη διοργάνωση του συνεδρίου μας.
Σας προσκαλούμε λοιπόν να βαδίσουμε με βήματα ουσίας και όχι εντυπωσιασμού, ενωμένοι και σταθερά προσηλωμένοι στο στόχο της ουσιαστικής και πολύπλευρης νοσηλευτικής ενημέρωσης μέσα από ένα επιστημονικό και κοινωνικό δρώμενο που θα υπογραμμίσει για άλλη μια φορά ότι οι νοσηλευτές, σε πείσμα των καιρών, μπορούν και θέλουν το καλύτερο.
Το νησί των ποιητών, η όμορφη Λευκάδα, παράλληλα με τις εργασίες του επιστημονικού προγράμματος θα δώσει δυνατότητες σε όλους τους συμμετέχοντες για παράπλευρες πολιτιστικές δραστηριότητες αλλά και πολλαπλές επιλογές αναψυχής.
Με την πεποίθηση της δυναμικής συμμετοχής σας, σας στέλνουμε τους εγκάρδιους χαιρετισμούς μας και σας περιμένουμε στη Λευκάδα για την κορυφαία εκδήλωση της Ένωσής μας.

Ο Πρόεδρος
της Επιστημονικής Επιτροπής

Δημήτρης Σκουτέλης
Ο Πρόεδρος
της Οργανωτικής Επιτροπής

Αριστείδης Δάγλας


Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger