Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

ΣΥΣΚΕΨΗ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΛΕΥΚΑΔΑΣ 27 ΜΑΪΟΥ 2013

ΣΥΣΚΕΨΗ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΡΗΡΙΟΥ ΛΕΥΚΑΔΑΣ 27 ΜΑΪΟΥ 2013

Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Εμπορικού Επιμελητηρίου Λευκάδας στις 27 Μαΐου 2013 παρουσία των μελών του με θέμα τον απολογισμό του πρώτου τετραμήνου 2013. Στη σύσκεψη παρευρισκόταν από πλευράς Περιφέρειας ο αντιπεριφερειάρχης κος Βερύκιος Θεόδωρος, ενώ αίσθηση προκάλεσε η απουσία εκπροσώπου του Δήμου. Τα μέλη του επιμελητηρίου είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν από τον εξωτερικό συνεργάτη του επιμελητηρίου κο Μιχαηλίδη Ιωάννη για τις ενέργειες που έχουν γίνει αυτό το διάστημα και τις επαφές που είχε το επιμελητήριο με διάφορους φορείς έτσι ώστε με συντονισμένες προσπάθειες να μπορέσουμε να αξιοποιήσουμε ακόμα περισσότερα τουριστικά το νησί.
Πιο συγκεκριμένα τρία ήταν τα βασικά θέματα:
α) Το χρονικό της κρουαζιέρας με τη σύναψη σχεδίου δράσης για κρουαζιέρες – Έρευνα αγοράς – Αδριατική / Ιόνιο -  διεξοδική έρευνα υποψήφιων εταιριών και πολλά άλλα. Στα πλαίσια αυτά έγινε γνωστό ότι υπήρχε επίσκεψη του επικεφαλής εταιρίας κρουαζιέρων, που θεωρείται κολοσσός στον τομέα της με παγκόσμιες πρωτιές, ώστε να μπορέσει το νησί στο άμεσο μέλλον να φιλοξενήσει κρουαζιέρες.
β) Συμμετοχή στις τουριστικές εκθέσεις της Ρωσίας. Τονίστηκε η επίσκεψη που έκανε το επιμελητήριο σε τουριστικές εκθέσεις τις Ρωσίας με συναντήσεις με μεγάλα τουριστικά ρώσικα αλλά και ουκρανικά πρακτορεία, ώστε να εκμεταλλευτεί η Λευκάδα την τεράστια τουριστική κίνηση που έχουν αυτές οι χώρες αλλά ουσιαστικά το νησί μας δεν το εκμεταλλεύεται.
γ) Η Λευκάδα ανοίγει την αγορά του Βελγίου – Επαφή με ΕΟΤ Βελγίου. Επίσης τονίστηκε η επίσκεψη στο Βέλγιο όπου πραγματοποιήθηκε ενέργεια προβολής για το θαλάσσιο τουρισμό κι επιτεύχθηκε το τουριστικό προϊόν της Λευκάδας στο λανσάρισμα του Elizawashere του TO sunweb στο Βέλγιο.

Στα πλαίσια αυτής της σύσκεψης υπήρχε εποικοδομητικός διάλογος με τα μέλη του Επιμελητηρίου να εκφράζουν τις απόψεις τους, τις απορίες τους, τις διαφωνίες τους. Το συμπέρασμα είναι ότι πρέπει όλοι μαζί να προσπαθήσουν για ένα καλύτερο αύριο. 



Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger