Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

Δείτε ποιοι θα μπαίνουν στο Αστυνομικό και το Πυροσβεστικό Σώμα... χωρίς εξετάσεις !!!



Η δυνατότητα εισαγωγής σε σχολές της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής δίχως την διενέργεια εξετάσεων δίνεται στους ενδιαφερομένους πλέον με τον νέο νόμο, με μόνη προϋπόθεση να έχουν θέσε σε κίνδυνο την ζωή τους για τα σώματα αυτά.
Όσοι δηλαδή έχουν συμμετάσχει σε καταδιώξεις ή αστυνομικές επιχειρήσεις και όσοι έχουν βοηθήσει στην κατάσβεση εκτάσεων την Πυροσβεστική θα έχουν την δυνατότητα να μπουν στις σχολές αυτές.

Δυνατότητα εισαγωγής στις σχολές της αστυνομίας και της πυροσβεστικής χωρίς εξετάσεις για όσους θέτουν σε κίνδυνο τη ζωή τους (!) δίνει ο νόμος που ψηφίστηκε τον περασμένο Μάρτιο στη βουλή.
Συγκεκριμένα στο άρθρο 25 του νόμου με το νόμο 40/58/2012, αναφέρεται το εξής:
«Όποιος συμμετέχει ενεργά στην καταδίωξη ή σύλληψη δραστών σοβαρών εγκληματικών πράξεων ή σε αστυνομική επιχείρηση προς πρόληψη και καταστολή του εγκλήματος ή σε επιχείρηση του Πυροσβεστικού Σώματος προς κατάσβεση πυρκαγιάς ή διάσωση κινδυνευόντων προσώπων, εκθέτοντας αποδεδειγμένα τη ζωή του σε κίνδυνο, εισάγεται καθ’ υπέρβαση και χωρίς εξετάσεις στη Σχολή Αστυφυλάκων ή Πυροσβεστών, μετά από αίτησή του η οποία υποβάλλεται εντός αποκλειστικής προθεσμίας δύο (2) ετών από την απόκτηση των απαραίτητων προσόντων διορισμού του σε οποιαδήποτε θέση, πλην του αναστήματος. Η συνδρομή των προϋποθέσεων αυτών διαπιστώνεται με Ένορκη Διοικητική Εξέταση που ενεργείται μετά την υποβολή του σχετικού αιτήματος».


 Δείτε ΕΔΩ ολόκληρο τον νόμο




Πηγή: koolnews
Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger