Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

ΟΙ “αριστερόφρονες” ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ???



Τι διαφορά έχουν από τους χρυσαυγίτες; Καμία …


Κάποιοι “αριστερόφρονες” ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ – αν κρίνουμε απο αυτούς που παίζουν το βίντεο στην Ελλάδα – προσπάθησαν χθες να διακόψουν δείπνο του Γιώργου Παπανδρέου σε εστιατόριο στο Βερολίνο όπου βρίσκεται για να μιλήσει σε συνέδριο για την Ευρώπη με Σρέντερ, Σόιμπλε, Μπλερ κλπ. Από το βίντεο φαίνεται ότι ο Παπανδρέου προσπαθεί να τους καλέσει να μιλήσουν αλλά αυτοί το μόνο που θέλουν είναι να φωνάξουν, να βρίσουν και να βιντεοσκοπήσουν. Γνωστή ιστορία. Εκπαιδεύτηκαν σε αυτό, όλο το 2011. Τους ίδιους προπηλακισμούς έκαναν τα αριστερά γκρουπούσκουλα δεκάδες φορές, π.χ.
στον Πεταλωτή και στο Λοβέρδο για να θυμηθούμε μόνο δύο περιπτώσεις.
Ποια η διαφορά τους απο τους χρυσαυγίτες; Καμία. Ο φασισμός είναι ένας. Η βία, λεκτική και σωματική, είναι μία. Φυσικά τώρα η βία στρέφεται και ενάντια στο ΣΥΡΙΖΑ που επί μήνες έκλεινε τα μάτια και ευλογούσε ανάλογες ενέργειες.

Δείτε το βίντεο – θαυμάστε την παλληκαριά των φωνασκούντων. Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, ο Γιώργος Παπανδρέου αφού προσπάθησε να τους καλέσει να μιλήσουν ήρεμα και αυτοί αρνήθηκαν, συνέχισε το δείπνο του. Έχει ζήσει στο πετσί του τον φασισμό ο Γιώργος Παπανδρέου. Μικρό παιδί η Χούντα του είχε καλλήσει το πιστόλι στο κεφάλι για να μαρτυρήσει που είναι ο πατέρας του. Αυτούς θα φοβηθεί;




http://www.diktionews.gr/parapolitika/3369-mono-diktionewsgr-video
Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger