Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

ΙΔΡΥΣΗ ΝΕΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΧΟΡΕΥΤΙΚΟΎ Ο πολιτιστικός σύλλογος Σφακιωτών “Φωτεινός”ΙΔΡΥΣΗ ΝΕΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΧΟΡΕΥΤΙΚΟΥ
Ο πολιτιστικός σύλλογος Σφακιωτών “Φωτεινός” στα πλαίσια των δραστηριοτήτων του αποφάσισε την δημιουργία δύο νέων τμημάτων του χορευτικού τμήματος. Ένα προσχολικής ηλικίας και των δύο πρώτων τάξεων του δημοτικού και ένα για τους μαθητές από την τρίτη τάξη του δημοτικού μέχρι και τη δευτέρα γυμνασίου.

Ο τρόπος που αντιλαμβανόμαστε τη λειτουργία του χορευτικού σε αυτές τις ηλικίες είναι διαφορετικός από αυτόν που ίσως έχετε υπόψη σας. Σκεφτόμαστε και προσπαθούμε να οργανώσουμε ένα ολοκληρωμένο πλαίσιο δραστηριοτήτων για τα παιδιά σας που θα περιλαμβάνει εκτός απ΄ το χορό και ώρες αφιερωμένες στη γυμναστική, τη μουσική, το παιδαγωγικό παιχνίδι, προβολές παιδικών ταινιών, επισκέψεις και ότι άλλο εσείς μας προτείνετε και έχουμε τη δυνατότητα να το υλοποιήσουμε.
Οι δραστηριότητες αυτές θα γίνονται από ειδικούς στον κάθε τομέα δράσης (γυμναστές, μουσικούς, νηπιαγωγούς κ.τ.λ.) μέλη ή και φίλους του συλλόγου που προσφέρονται αφιλοκερδώς κάτω από την επίβλεψη, υπευθυνότητα και καθοδήγηση των μελών του διοικητικού συμβουλίου αλλά και αντιπροσώπων από σας τους γονείς.
Επίσης βρισκόμαστε σε συζητήσεις με καταστήματα και επιχειρήσεις, όπως βιβλιοπωλεία, καταστήματα παιχνιδιών, καταστήματα παιδικών ρούχων και υποδημάτων κ.τ.λ. για την προσφορά έκπτωσης σε προϊόντα που θα αγοράζουν τα παιδιά που συμμετέχουν στα χορευτικά τμήματα του συλλόγου. Ο σύλλογος θα εκδόσει ονομαστικά εκπτωτικά κουπόνια για όλο το χρόνο για τα παιδιά των χορευτικών τμημάτων, τα οποία θα συνοδεύονται από κατάλογο με όλα τα συνεργαζόμενα καταστήματα.
Η μηνιαία επιβάρυνση ανά οικογένεια, όσα παιδιά και αν έχει στο χορευτικό, καθορίστηκε στα 5 ΕΥΡΩ
ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ την Παρασκευή 14 Σεπτέβρη 2012 και ώρα 7.00μ.μ στο δημοτικό σχολείο Πινακοχωρίου για να συζητήσουμε και να ακούσουμε τις σκέψεις σας πάνω στα ζητήματα που σας αναφέρουμε. Θεωρούμε την παρουσία σας απαραίτητη. Η συμμετοχή σας, οι απόψεις σας, οι σκέψεις σας, η βοήθειά σας, ακόμα και οι αντιρρήσεις σας θα μας βοηθήσουν να οργανώσουμε καλύτερα τις δράσεις μας γιατί και σεις σαν γονείς και μεις σαν σύλλογος έχουμε έναν κοινό στόχο: να κάνουμε τη ζωή των παιδιών μας καλύτερη ομορφότερη και ενδιαφέρουσα μέσα από τη συμμετοχή τους στην ομάδα και τη συνεργασία.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Παπαδόπουλος Ανδρέας, ΤΗΛ. 6973302341 – 2645061490
ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Παπαδόπουλος Ανδρέας
Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger