Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

Ο “Οδυσσέας” δεν διαλύεται. Δυναμώνει!!!




Η ομάδα φίλων του “Οδυσσέα”, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει πως οι ύστατες προσπάθειες που κατεβλήθησαν το τελευταίο χρονικό διάστημα για την σωτηρία του Σωματείου μας και την κάθοδό του στο πρωτάθλημα απέδωσαν ήδη καρπούς!
Στόχος μας είναι η πλέον αξιοπρεπής παρουσία στο πρωτάθλημα που αρμόζει στον “Οδυσσέα”. Η ομάδα στελεχώνεται καθημερινά από αξιόλογο έμψυχο υλικό και σύντομα θα παρουσιαστεί. Η στελέχωση γίνεται κάτω από ιδιαίτερα αντίξοες συνθήκες μιας και εντάσσονται στην ομάδα μόνο ελεύθεροι ποδοσφαιριστές αφού η μεταγραφική περίοδος έχει λήξει από το ξεκίνημα της προσπάθειάς μας.
Καθημερινά, νέα πρόσωπα συντάσσονται στην προσπάθεια που καταβάλλεται απ’ όλους μας κι αυτό είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικό στοιχείο που μας δίνει την δύναμη να προχωρήσουμε.
Ο “Οδυσσέας” δεν διαλύεται. Δυναμώνει!

Ομάδα Φίλων του “Οδυσσέα” Νυδριού
Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger