Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

Aκατάλληλο για κατανάλωση νερό μετέφεραν δύο στις τρεις υδροφόρες στην Λευκάδα

Σύμφωνα με αποτελέσματα δειγματοληπτικού ελέγχου
Σε συντονισμένο έλεγχο των  υγειονομικών υπηρεσιών της  Περιφερειακής Ενότητας Λευκάδας  που έλαβε χώρα  τις προηγούμενες ημέρες  στην γέφυρα  και με την συνδρομή του Τμήματος Τροχαίας της Αστυνομικής Διεύθυνσης , πραγματοποιήθηκε δειγματοληπτικός έλεγχος νερού των υδροφόρων βυτίων που προορίζονταν προς κατανάλωση στην αγορά της Λευκάδας

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μας , από την ανάλυση των τριών δειγμάτων που ελήφθησαν, προέκυψε ότι μόλις ένα τηρούσε τις προδιαγραφές  , ενώ τ΄ άλλα δύο δείγματα παρουσίαζαν πολύ υψηλές ( πολύ  πάνω του επιτρεπόμενου ορίου) συγκεντρώσεις μικροοργανισμών που τα καθιστούσαν επικίνδυνα ή τουλάχιστον ακατάλληλα προς κατανάλωση.
Στους παραβάτες κοινοποιήθηκαν υψηλά διοικητικά πρόστιμα,  βρίσκονται αντιμέτωποι  με αφαίρεση αδείας αλλά και την δικαιοσύνη, για παράβαση του νόμου σχετικά με την ασφάλεια μεταφοράς και διακίνησης τροφίμων.
Θεωρούμε αυτονόητα ότι και οι ίδιοι οι καταναλωτές οφείλουν να είναι προσεκτικοί , ειδικά όταν πρόκειται για  ένα τόσο ζωτικής σημασίας    »τρόφιμο» κατανάλωσης  όπως το νερό, ζητώντας από τους  πωλητές-διακινητές  άδειες , πιστοποιήσεις αλλά και  πρόσφατες χημικές αναλύσεις του προϊόντος το οποίο  τους προμηθεύουν.


http://meganisinews.eu/
Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger