Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

Νέο ΔΣ στην Φιλαρμονική Ένωση «Άγγελος Σικελιανός»


Στις 12 Φεβρουαρίου 2016 ημέρα Παρασκευή και ώρα 18.00 μ.μ. διενεργήθησαν αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου πενταμελούς Διοικητικού Συμβουλίου τηςΦιλαρμονικής Ένωσης «Άγγελος Σικελιανός». Μετά το πέρας της εκλογικής
διαδικασίας, εκλέχθηκαν τα νέα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου. Στη συνέχεια διενεργήθησαν εσωτερικές αρχιερεσίες των νέων μελών του Δ.Σ., για την εκλογή τους στις θέσεις των: Προέδρου, Αντιπροέδρου, Γενικού Γραμματέα, Γενικού Ταμία και Γενικού Εφόρου. Μετά το πέρας της διαδικασίας εκλέχτηκαν στις αντίστοιχες θέσεις οι εξής κάτωθι:
ΠΡΟΕΔΡΟΣ:Χρυσούλα Μόσχου
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ:Λάμπρος Κοσπεντάρης
ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ:Αναστασία Ρομποτή
ΓΕΝΙΚΟΣ ΤΑΜΙΑΣ:Βασίλειος Κούρτης
ΓΕΝΙΚΟΣ ΕΦΟΡΟΣ:Νικόλαος Ροντογιάννης
Το απερχόμενο αλλά και το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Φιλαρμονικής Ένωσης «Άγγελος Σικελιανός» θέλουν να ευχαριστήσουν ολόθερμα όλα τα μέλη μας που συμμετείχαν στην εκλογική αυτή διαδικασία, και τους υποσχόμαστε όπως και σε όλη την Λευκαδίτικη Κοινωνία, ότι η ΦΕΑΣ ΘΑ τους εκπλήξει.
Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger