Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

Μεγάλη η προσέλευση του κόσμου στην παρουσίαση υποψηφίων βουλευτών στη Λευκάδα (φωτο+ βιντεο)

Πολύ μικρή αποδείχτηκε τελικά η αίθουσα του ξενοδοχείου Νήρικος για τον κόσμο που παραυρέθηκε στην εκδήλωση της Χ.Α.για την παρουσίαση του ψηφοδελτίου της. Ο υποψήφιος βουλευτής Χρήστος Κολογγιός αναφέρθηκε σε πολλά τοπικά προβλήματα που οι αρμόδιοι έχουν κλείσει τα αυτιά τους, όπως διακοπές νερού , ρεύματος και την άθλια κατάσταση στο νοσοκομείο Λευκάδας.  Η παρουσίαση των υποψηφίων βουλευτών του Νομού Λευκάδας έγινε από το Μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του Κινήματος Ντάικο Κωνσταντίνο και κεντρικό ομιλητή της εκδήλωσης τον υποψήφιο βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας Μπαρμπαρούση Κωνσταντίνο.
Ο συναγωνιστής Ντάικος άρχισε την ομιλία του περιγράφοντας την δουλικότητα του πολιτικού κατεστημένου στην Πατρίδα μας φέρνοντας ως πρόσφατο παράδειγμα την ουδέτερη στάση που
κράτησε η Ελλάδα στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ για το ψήφισμα υπέρ της αναδιάρθρωσης των κρατικών χρεών, τονίζοντας πως και η Ελλάδα έχει σταθερή εξωτερική πολιτική μόνο που είναι, σε προδοτικό βαθμό, εναντίον των συμφερόντων της Πατρίδας μας.
Η υποψήφια βουλευτής Λευκάδος Δέσποινα Βόγλη, λόγω ασθένειας, δεν μπόρεσε να παραστεί και το λόγο έλαβε ο έτερος υποψήφιος του Νομού Κολογιός Χρήστος. Ο συναγωνιστής επικεντρώθηκε στα τοπικά προβλήματα που μαστίζουν το πλέον τουριστικό νησί του Ιονίου και την απαράδεχτη κατάσταση που επικρατεί, τόσο στο δίκτυο της ύδρευσης με τις συχνές διακοπές και του απαρχαιωμένου αποχετευτικού δικτύου που κυριολεκτικά ξεχειλίζει, όσο και τις συχνές διακοπές του ηλεκτρικού, εν έτη 2015. Αυτή είναι η ανάπτυξη των περασμένων κυβερνήσεων που εμείς σήμερα θέλουμε να αντιστρέψουμε.
Ο κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης περιέγραψε την  πολιτική επικαιρότητα, ανέλυσε το πρόγραμμα του Κινήματος και τόνισε πως η Χρυσή Αυγή είναι πολιτική αναγκαιότητα προκειμένου το τρις χιλιόχρονο έθνος μας να συνεχίσει να υπάρχει. Αν δεν αντιμετωπιστεί άμεσα η λαθρομετανάστευση και η υπογεννητικότητα, σε συνδυασμό με την συνεχή φυγή των Ελλήνων στο εξωτερικό, το μέλλον που προδιαγράφεται για τον Ελληνισμό θα είναι ζοφερό.

Υποψήφιοι Λευκάδας
Κολογγιός Χρήστος Αγρότης

Βόγλη Δέσποινα Συμβασιούχος ΕΛΤΑ

                                                                            βιντεο
                                                                           φωτο

Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger