Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

Εκλογές. Ε, και;...
Οι προηγούμενες εκλογές έγιναν με την αμέριστη βούληση του λαού να διώξει τις συστημικές-μνημονιακές πολιτικές δυνάμεις, τα μνημόνια και την επιλεκτική λιτότητα.

Τούτες οι εκλογές θα γίνουν υπό την πλήρη αδιαφορία του λαού, αφού γίνονται με σκοπό την ενίσχυση των μνημονιακών δυνάμεων (έστω και των ''προσωρινά μνημονιακών''!) και την απομόνωση κάθε διαφορετικής άποψης και φωνής. 

Όταν υπάρχουν δηλώσεις του Νταϊσελκάπως πως: ''Οι εκλογές θα οδηγήσουν σε μεγαλύτερη στήριξη προς το νέο Μνημόνιο'' ή μέσα από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή πως:''Οι εκλογές που σχεδιάζει ο πρωθυπουργός μπορούν να βοηθήσουν να ενισχυθεί η υποστήριξη στην Ελλάδα για το τρίτο Μνημόνιο'', δεν χρειάζονται περισσότερες αποδείξεις για το γιατί ακριβώς γίνονται τούτες οι εκλογές!

Οι εκλογές θα γίνουν και πάλι με ανοιχτό τον οχετό των παράνομων, χρεοκοπημένων συστημικών ΜΜΕ της διαπλοκής, αυτών των οχετών που η απερχόμενη κυβέρνησηθα είχε απολυμάνει.
Τώρα όμως είναι σίγουρο πως δεν θα ''ενοχλήσουν'' με την δράση τους ούτε ΕΣΡ ούτε εισαγγελείς, ούτε κανέναν αρχηγό των πρώην συγκυβερνήσεων!

Στις εκλογές αυτές θα επιχειρηθεί να κατατροπωθεί ο λαός, στα επιχειρήματά του για μιά άλλη πολιτική, έναν άλλο δρόμο εξόδου από την κατευθυνόμενη πλαστή κρίση.

Να υπενθυμίσουμε στον φίλο ''πιτσιρίκο'' πως η αναρχική και κηρυγμένη από το ίδιο το σύστημα ως ''μέγιστη εχθρό'', Έμμα Γκόλντμαν, εκτός του''Αν οι εκλογές άλλαζαν κάτι, θα ήταν παράνομες''είχε πεί και πως: '' Το ισχυρότερο προπύργιο της εξουσίας είναι η ομοιομορφία. Η ελάχιστη απόκλιση από αυτή είναι το μέγιστο έγκλημα.''

Αυτό ακριβώς θα είναι για το σύστημα το διακύβευμα των επερχόμενων εκλογών: η εξουθένωση κάθε διαφορετικότητας. Η εξουδετέρωση κάθε απόκλισης.

Διαφορετικότητα και απόκλιση βεβαίως που στέκεται στο πλευρό του λαού και που σκοπό έχει την πραγματική δημοκρατία και όχι την ''επιχορηγούμενη'' από εργολάβους, προμηθευτές, δανειστές και τοκογλύφους.

Ας δώσουμε ως λαός αυτή την ύστατη και καταδικασμένη απ' την αρχή ίσως μάχη κι ας το χωνέψουμε μετά, πως με τις εκλογές δεν λύνεται κάτι.

Θα πρέπει να αποφασίσουμε άλλον δρόμο.
Αυτόν της σκληρής και δυναμικής διαμαρτυρίας και αντίστασης!
Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger