Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

Ο ΔΗΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΥΠΑΙΘΡΙΩΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΩΝ - ΡΥΠΩΝ

Την Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου συνεργείο του Δήμου Λευκάδας παρουσία του αντιδημάρχου κου Νικητάκη Μάρκου, αφαίρεσε διαφημίσεις – ρύπους που βρίσκονταν στις διασταυρώσεις Γύρας - Αγίου Ιωάννη, Νεκροταφείου, Καραβέλα & Φιλοσόφων,  Επαρχιακού - Καρυάς και Καλλιγωνίου.

Τις αμέσως επόμενες ημέρες θα αφαιρεθούν και κάποια από τα, πακτωμένα στο έδαφος, κατακόρυφα στηρίγματα των πλαισίων, που λόγω βλάβης της γεννήτριας δεν κατέστη δυνατό να αφαιρεθούν.  
Η Δημοτική Αρχή θεωρεί πως όλοι, Δημοτική Αρχή και πολίτες, έχουμε υποχρέωση σε ότι αφορά στην προστασία και στην ανάδειξη της αισθητικής της πόλης, του αστικού περιβάλλοντος και του αστικού τοπίου. Κατά τούτο οφείλουμε να προστατεύσουμε τον τόπο μας από την πρόκληση σημαντικής αισθητικής και οπτικής ρύπανσης, που και οι ανεξέλεγκτες διαφημίσεις - ρύποι προκαλούν.
  
Λευκάδα 19/2/2015

Από το Γραφείο Τύπου
Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger