Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

ΙΔΤΥΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΙΕΚ ΒΟΝΙΤΣΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΙΔΡΥΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΙΕΚ ΒΟΝΙΤΣΑΣ


Τα Δημόσια Ινστιτούτα Επαγγελματικής Κατάρτισης (Δ.Ι.Ε.Κ.) έχουν σκοπό την παροχή υπηρεσιών αρχικής επαγγελματικής κατάρτισης σε αποφοίτους Λυκείου.
Η διάρκεια των σπουδών είναι τέσσερα εξάμηνα σπουδών και ένα εξάμηνο πρακτικής άσκησης στο τέλος χορηγείται από το ΙΕΚ Βεβαίωση Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΒΕΚ). Προαιρετικά ο κάτοχος ΒΕΚ μπορεί να λάβει μέρος σε εξετάσεις πιστοποίησης του Εθνικού Οργανισμού Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π) προκειμένου να εξασφαλίσει Δίπλωμα Επαγγελματικής Κατάρτισης.
Το Δημόσιο Ι.Ε.Κ. Βόνιτσας είναι ένα νέο ΙΕΚ και στεγάζεται στα κτίρια του ΕΠΑΛ Βόνιτσας. Τα μαθήματα στα ΙΕΚ πραγματοποιούνται κυρίως απογευματινές ώρες και περιλαμβάνουν θεωρητικό και εργαστηριακό μέρος καθώς και πρακτική άσκηση στην αντίστοιχη ειδικότητα.
Για το εαρινό εξάμηνο του Σχ. Έτους 2014-2015 (έναρξη Φεβρουάριο 2015) πρόκειται να λειτουργήσουν στο ΙΕΚ Βόνιτσας η παρακάτω ειδικότητες:

1. ΒΟΗΘΟΣ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΟΚΟΜΩΝ

2. ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ, ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ & ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ

3. ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ – ΑΡΧΙΜΑΓΕΙΡΑΣ (chef)

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να καταθέσουν αίτηση, με τα απαραίτητα δικαιολογητικά, στα γραφεία του ΙΕΚ Βόνιτσας (Κτίριο ΕΠΑΛ Βόνιτσας) και ώρες από 14:00 έως 17:00.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με την διεύθυνση του ΙΕΚ (ώρες για το κοινό 14:00-17:00) στο τηλέφωνο 2643022026 ή επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του ΙΕΚ Βόνιτσας. (https://sites.google.com/site/iekvonitsas/home)
                                                                                                            Ο Διευθυντής του ΙΕΚ


                                                                                                              Δημήτριος Μπέλλος


Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger