Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

Η ΛΙΤΟΤΗΤΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ: Πολυτελέστατη «μερσεντέ» με 30.000 ευρώ αγόρασε ο Δήμος Πάργας

Στην εποχή της λιτότητας μοιάζει να είναι προκλητικό το να πληρώνουν οι δημότες το κόστος ενός πολυτελέστατου αυτοκινήτου για τις ανάγκες του Δημάρχου.

Έτσι ο Δήμος Πάργας διέθεσε όπως μαθαίνουμε 30.000 ευρώ για την προμήθεια μιας πολυτελέστατης mercedes για τις μετακινήσεις του Δημάρχου.
Ο ίδιος βέβαια ο Δήμαρχος έχει δικό του ιδιόκτητο  πολυτελές αυτοκίνητο, αλλά προφανώς στον Δήμο Πάργας περισσεύουν χρήματα … δια πάσαν χρήσιν.
Ο Δήμος εισέπραξε κάποια χρήματα από την ασφάλεια του προηγούμενου αυτοκινήτου που υπήρχε και καταστράφηκε και τα υπόλοιπα που είναι αρκετά, επιβάρυναν το ταμείο του Δήμου.
Τι να πει κανείς
Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger