Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

Εθελοντική ομάδα Κατωμερίου. Δημιουργήθηκε στο Μεγανήσι μια ομάδα με εθελοντικό χαρακτήρα με πρόεδρο τον κο  Στάθη
Πολίτη. Ο σκοπός της ομάδας είναι καθαρά εθελοντικός και πηγάζει από την αγάπη των μελών της για τον τόπο τους. Η  δράση  κυρίως γίνετε στο λιμάνι του Αθερινού και στις εισόδους του χωριού τους. Η εθελοντική ομάδα ευελπιστεί ότι θα συνεχιστεί και θα μεγαλώσει προσελκύοντας και άλλα
μέλη.

Επίσης έχουν κάνει και δενδροφύτευση στο λιμάνι του Αθερινού και σε λίγες μέρες περιμένουνε  μικρά δέντρα για να συνεχίσουν.

Το lefkasnews επικροτεί τέτοιες πρωτοβουλίες και  εύχεται καλή συνέχεια και να πραγματοποιήσετε  πολλές παρόμοιες δράσεις.Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger