Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

Συνάντηση του Προεδρείου του Ιατρικού Συλλόγου Πρέβεζας με τον Αντιπεριφερειάρχη Π. Ε. Πρέβεζας

Αγαπητοί συνάδελφοι,
Ενημέρωση και ανταλλαγή απόψεων είχαν με την πρόσφατη συνάντηση στα γραφεία της Περιφέρειας Πρέβεζας το Προεδρείο του Ιατρικού Συλλόγου Πρέβεζας με τον Αντιπεριφερειάρχη Κύριο Στράτο Ιωάννου.
Μετά από μία ενημερωτική και εποικοδομητική συζήτηση ετέθησαν οι
βασικοί κανόνες για κοινές κοινωνικές δράσεις, για να μπορέσουμε να συμπαρασταθούμε στην κοινωνία του ευρύτερου νομού μας που αυτή την περίοδο ταλανίζεται από πολλά προβλήματα, κυρίως επισιτιστικής και Ιατροφαρμακευτικής κάλυψης, που λόγω μεγάλης ανεργίας πολλοί συμπολίτες μας είναι ανασφάλιστοι.
Το προεδρείο μετά από μία λεπτομερή ανάπτυξη και ενημέρωση από τον Κύριο Αντιπεριφερειάρχη ανταποκρίθηκε και απεδέχθη την πρόταση εκ μέρους του για δήλωση συμμετοχής στην Κοινωνική Σύμπραξη με την Π.Ε. Πρέβεζας ( Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας) της περιφέρειας Ηπείρου στα πλαίσια του Επιχειρησιακού Προγράμματος
« ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΗΣ ΥΛΙΚΗΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ 2015-2020 ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΡΟΥΣ ( TEB/FEAD)».
Ως Έλληνες διαθέτουμε το ταλέντο να βρίσκουμε σχεδόν πάντα λύσεις στα δύσκολα – έχουμε ευρηματικότητα. Υστερούμε ωστόσο στην συλλογικότητα και δεν σκεφτόμαστε το γενικό καλό της ελληνικής κοινωνίας. Αυτό το νέο Προεδρείο θα το υλοποιήσει μαζί και με τους άλλους τοπικούς και όχι Μόνο φορείς που θα έρθει σε επαφή.
Γιατί πιστεύουμε ότι όλοι μαζί μπορούμε.
 Ο Πρόεδρος                                                           O Γραμματέας

Δήμας Θωμάς                                                  Σουμαλεύρης Δημήτριος
Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger