Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

Η υπηρεσία καθαριότητας σας εύχεται χρόνια πολλά , καλές γιορτές και σας ευχαριστεί που βοηθάτε το έργο της προσέχοντας επιμελώς τα παρακάτω:1.  Δένουμε καλά τις σακούλες με τα απορρίμματα και τις τοποθετούμε εντός των κάδων.

2.  Μειώνουμε τον όγκο των ανακυκλώσιμων
υλικών σπάζοντας τα χαρτοκιβώτια και δεν βγάζουμε ανακυκλώσιμο υλικό τις 25, 28 / 12 / 2014 και την 1 / 1 / 2015.

3.  Παρακαλούμε τους  ιδιοκτήτες των καταστημάτων να αποσύρουν εύθραυστα αντικείμενα(γλάστρες, κ.α) την 31 / 12 / 2014 λόγω του εθίμου <<διάνα>>.
                                                
   


                            ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ  ΤΟ   2 0 1 5


                                  ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ
                  

                                                                             

Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger