Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

Ο έντιμος Γ.Στύλιος με τα δύο "ελαττώματα": Δεν ζει στην Εκάλη ούτε είναι απόφοιτος του Κολεγίου...

Ο Γιώργος Στύλιος ο οποίος "αποκεφαλίστηκε" σήμερα από υφυπουργός Παιδείας επειδή απάντησε στην προκλητική συμπεριφορά της βουλευτού του ΚΚΕ Λ.Κανέλλη με την φράση "Κασιδιάρης που σου χρειάζεται" ήταν στην θέση αυτή
μόνο δύο μήνες μετά την παραίτηση του Κώστα Κουκοδήμου τον περασμένο Σεπτέμβριο.
Είναι ένας 100% αυτοδημιούργητος άνθρωπος, δεν από "τζάκι" δεν έχει σπουδάσει στο Κολέγιο Αθηνών για να δικαιούται ασυλίας από τον Α.Σαμαρά, αλλά αντίθετα εργαζόταν ως καθηγητής σε φροντιστήρια για να μπορέσει να επιβιώσει.
Ανήκει στους ελάχιστους πολιτικούς της ΝΔ που εξελίχθηκε από το μηδέν και έφτασε να γίνει υφυπουργός.
Ο Γιώργος Στύλιος γεννήθηκε στην Άρτα το 1971. Πέρασε τα παιδικά του χρόνια στα ορεινά χωριά της Άρτας και ξεκίνησε τις γυμνασιακές του σπουδές στο 3ο Γυμνάσιο και Λύκειο της Άρτας, όπου συμμετείχε ενεργά στα μαθητικά δρώμενα. Το 1989 εισήχθη στο Φυσικό Τμήμα του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.
Από την πρώτη στιγμή δραστηριοποιήθηκε στα φοιτητικά δρώμενα, διετέλεσε πρόεδρος του συλλόγου φοιτητών Φυσικού και μέλος του Πρυτανικού Συμβουλίου της Συγκλήτου του ΑΠΘ (1990-1994).
Παράλληλα με τις σπουδές του, έγινε μέλος της φοιτητικής οργάνωσης ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, στην οποία διετέλεσε υπεύθυνος για τη σχολή του, γραμματέας πόλης Θεσσαλονίκης (1992-1994) και εκπρόσωπός της στο κεντρικό συμβούλιο της ΕΦΦΕ (1992-1994) και της ΦΕΑΠΘ (1991-1994).
Στο διάστημα που ο Γιώργος Στύλιος ήταν υπεύθυνος της ΔΑΠ στη Θεσσαλονίκη, το ποσοστό της στις φοιτητικές εκλογές ξεπέρασε το 44%, ποσοστό ρεκόρ για μια παράταξη. Ήταν η εποχή που η ΔΑΠ κυριαρχούσε στα αμφιθέατρα και βοήθησε σημαντικά στις δύσκολες εθνικές εκλογικές αναμετρήσεις του 1989-1990.
Διετέλεσε πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης και μέλος του Εκτελεστικού Γραφείου της ΟΝΝΕΔ (1994-1995) σε μια περίοδο δύσκολη για τη ΝΔ, καθώς μόλις είχε φύγει από την κυβέρνηση, οπότε σε συνεργασία με τον πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Ευριπίδη Στυλιανίδη και τον πρόεδρο του κόμματος Μιλτιάδη Έβερτ επιχειρήθηκε να υιοθετήσει και η ΟΝΝΕΔ έναν νέο πολιτικό λόγο.
Υπηρέτησε στον Ελληνικό Στρατό κανονική θητεία σε μονάδα εκστρατείας (χάλασε και την "πιάτσα", δηλαδή) και μετά την ολοκλήρωση των στρατιωτικών του υποχρεώσεων επέστρεψε στην Άρτα, όπου από το 1997 έως και το 2001 δραστηριοποιήθηκε επαγγελματικά εργαζόμενος σε φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης ως καθηγητής.
Συνέχισε όμως την πολιτική του δραστηριότητα και το 1998 εκλέχθηκε νομαρχιακός σύμβουλος με τον συνδυασμό του Λάμπρου Ρίζου. Από το 1996 ο Γιώργος Στύλιος είναι μέλος της Κεντρικής Επιτροπής της Ν.Δ.
Πλήρως αυτοχρηματοδοτούμενος πήγε στην Αγγλία για μεταπτυχιακές σπουδές στο Πανεπιστήμιο City του Λονδίνου με θέμα τα Πληροφοριακά Συστήματα και την Τεχνολογία το χρονικό διάστημα 2001-2002.
Με την επιστροφή του στην Άρτα εργάσθηκε στο Τμήμα Τηλεπληροφορικής και Διοίκησης του ΤΕΙ Ηπείρου ως καθηγητής και ως στέλεχος του ΤΕΙ για θέματα παρακολούθησης και διαχείρισης ελληνικών και ευρωπαϊκών προγραμμάτων.
To 2006 εκλέχτηκε καθηγητής εφαρμογών στη τμήμα Εφαρμογές Πληροφορικής στη Διοίκηση και στην Οικονομία του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων στη Λευκάδα και από τον Σεπτέμβριο 2006 του είναι υποψήφιος διδάκτορας στο Τμήμα Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Πατρών. Από τον Σεπτέμβριο του 2008 είναι προϊστάμενος στο ίδιο τμήμα και έχει αναλάβει την οργάνωση και λειτουργία και δεύτερου τμήματος.
Από τον Απρίλιο του 2004 έως και το 2006 ο Γιώργος Στύλιος ήταν επιστημονικός συνεργάτης του υφυπουργού Αθλητισμού Γ. Ορφανού, με αρμοδιότητα τα αθλητικά έργα και τις υποδομές.
Μετά τον Σεπτέμβριο του 2007 βρέθηκε δίπλα στον Κωστή Χατζηδάκη, αρχικά στο υπουργείο Μεταφορών και Επικοινωνιών και στη συνέχεια στο υπουργείο Ανάπτυξης. Τον Σεπτέμβριο διορίστηκε υφυπουργός Παιδείας στη θέση του Κώστα Κουκοδήμου.
Ο Γιώργος Στύλιος είναι παντρεμένος με δύο παιδιά και ζει στην Άρτα, όχι στην Εκάλη, όπως η ΛΙάνα Κανέλλη ή σε αρχοντικό στην Κηφισιά, όπως ο Α.Σαμαράς
Αυτοί οι άνθρωποι σε ένα λαϊκό κόμμα όπως η ΝΔ θα έπρεπε να είναι δακτυλοδεικτούμενοι και να λένε τα παλιά στα νέα στελέχη "Τον βλέπεις; Να γίνεις σαν κι αυτόν".
Είχε βέβαια ένα σημαντικό πρόβλημα: Δεν ήταν απόφοιτος του Κολεγίου με ότι αυτό συνεπάγεται...
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger