Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

Η Equal Society συμμετέχει στην εθελοντική δράση του Δήμου Λευκάδας


Η προστασία του περιβάλλοντος στο κέντρο του κάδρου. Όχι απλά στα λόγια αλλά με πράξεις. Ο Μη Κυβερνητικός Οργανισμός, Equal Society με μια ακόμη δράση στηρίζει και προστατεύει τη φυσική ομορφιά της Λευκάδας. Αυτή τη φορά, η «εθελοντική δύναμη» του Οργανισμού μας,  την Κυριακή 5 Οκτωβρίου, δίνει το παρόν στη δράση καθαρισμού που διοργανώνει ο Δήμος
Λευκάδας για την περιοχή Ά η Γιάννη , Γύρα & Κάστρο.
Σημείο συνάντησης για όσους θέλετε να βρεθείτε στο πλευρό μας το Πνευματικό Κέντρο. Ραντεβού  στις 9.30 π.μ.
Όλοι σαν «μια ομάδα» θα προσπαθήσουμε  να καθαρίσουμε παραλίες και τους γύρω δρόμους. Μέσα στο καλοκαίρι ήταν χιλιάδες οι επισκέπτες αυτών των ακτών. Ντόπιοι και ξένοι τις προτίμησαν για την ποιότητα των νερών και το φυσικό τους κάλλος. Το δυστύχημα; Κάθε χρόνο όπως μαρτυρούν οι φωτογραφίες,  ορισμένοι δεν έχουν μάθει να σέβονται την ομορφιά που μας παρέχει απλόχερα η φύση. Ρυπαίνουν τις παραλίες που αποτελούν για πολλούς από εμάς τη διέξοδο από την καθημερινότητά μας και σίγουρα την αστείρευτη πηγή του τουρισμού μας. 
Σε αυτήν την δράση του Δήμου, είναι χρέος του καθενός μας να συμβάλλει στο να προστατευτεί και να καθαριστεί το περιβάλλον, στις περιοχές των Άη Γιάννη , Γύρα & Κάστρο. Η δύναμη είναι στο «όλοι μαζί» και δίχως άλλο ο ένας δίπλα στον άλλο μπορούμε να  διατηρήσουμε το περιβάλλον καθαρό.
Όσοι ενδιαφέρεστε δήλωσε συμμετοχή στο Δήμο Λευκάδας (κα. Σταματέλου Ανθούλα 2645360500 και  κα.Μελά Μαρία 2645360541) ή απευθείας στα γραφεία της Equal Society και την κα Σκλαβενίτη Κατερίνα (2645 022578).

Ραντεβού στις 9.30 το πρωί της Κυριακής έξω από το Πνευματικό Κέντρο! Ελάτε να αφήσουμε το οικολογικό μας αποτύπωμα.
Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger