Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

Αγώνας 'ΜΑΡΙΝΟΣ ΖΑΜΠΑΤΗΣ' - ανακοίνωση & αφίσες


Ο Ναυτικός Όμιλος Λευκάδας διοργανώνει το Σαββάτο 11 & Κυριακή 12 Οκτωβρίου τον Αγώνα Ανοιχτής Θάλασσας «ΜΑΡΙΝΟΣ ΖΑΜΠΑΤΗΣ», εις μνήμη του Μαρίνου Ζαμπάτη Λ/Φ Λιμενικού Σώματος.
Ο αγώνας είναι αναγνωρισμένος από την Επιτροπή Ανοιχτής Θαλάσσης της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν σκάφη καταμετρημένα κατά ORC international, ORC club
ή IRC, καθώς και σκάφη μη καταμετρημένα στην κατηγορία ‘cruiser’.
Ο αγώνας αποτελείται από 2 ιστιοδρομίες. Την 1η ημέρα η ώρα εκκίνησης είναι 14:00 και η ιστιοδρομία ξεκινάει από τη Λυγία και καταλήγει στο Βαθύ Μεγανησίου. Tη 2η ημέρα η ώρα εκκίνησης είναι 11:00 και η ιστιοδρομία ξεκινάει από το Βαθύ Μεγανησίου και καταλήγει στη Λυγιά. Η απόσταση κάθε ιστιοδρομίας είναι 10ΝΜ.
Εις μνήμη του Μαρίνου Ζαμπάτη Λ/Φ Λιμενικού Σώματος, το βράδυ του Σαββάτου θα παρατεθεί δείπνο στην ταβέρνα ΚΑΡΝΑΓΙΟ στο Βαθύ Μεγανησίου.

Πληροφορίες στα τηλέφωνα 2645025660 και 6974820410 και στο site του Ν.Ο. Λευκάδας www.nole.gr.
Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger