Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

Σύλληψη λαθροθηρών από θηροφύλακες του Κυνηγετικού Συλλόγου Αμφιλοχίας

Την 11/9/2014 στην περιοχή Αγ.Νικολάου Βόνιοτσας οι θηροφύλακες Συλλόγων Αμφιλοχίας, Βόνιτσας και Λευκάδας στα πλαίσια θηροφύλαξης συνέλαβαν ένα λαθροθήρα άνευ άδειας θήρας, εκτός ζώνης διάβασης με χρήση ηχομιμητικής συσκευής (κράχτης). Του κατασχέθηκε το
κυνηγετικό όπλο τύπου καραμπίνα και ηχομιμητική συσκευή, τα οποία και παραδόθηκαν στην εισαγγελία Λευκάδας.
Την 24/9/2014 στην περιοχή καταφυγίου Άγριας Ζωής «Πεταλάς» θηροφύλακες του Κυνηγετικού Συλλόγου Αμφιλοχίας συνέλαβε λαθροθήρα που κυνηγούσε εντός του ως άνω καταφύγιου, άνευ αδείας θήρας.
Την 27/9/2014 στην περιοχή «Μητσέλι» του Δ.Δ Περδικακίου ο θηροφύλακας του Κ.Συλλόγου Αμφιλοχίας ενεργώντας έλεγχο στην εν λόγω περιοχή συνέλαβε δύο κυνηγούς άνευ άδειας θήρας και δυο που είχαν θηρεύσει 4 πέρδικες. Κατασχέθηκαν οι πέρδικες και διενεργήθη πρόχειρος πλειοδοτικός διαγωνισμός σε καφενείο του Εμπεσού.


Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger