Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

Πυκνώνει το μυστήριο για το πολύνεκρο τροχαίο με τους 5 νεκρούς στη Βόνιτσα και το φονικό χτύπημα στον Διώκτη της Αρχαιοκαπηλίας, διοικητή Γιώργο Γληγόρη(φωτο)


Μια επισήμανση μετά τη νέα τροπή για το φονικό τροχαίο τον Φλεβάρη του 2009 στη Βόνιτσα με τον Διοικητή Ασφάλειας Γιώργο Γληγόρη
Μια διαπίστωση λάβαμε σήμερα από ένα φίλο, που έρχεται να επιβεβαιώσει τη νέα τροπή στο φονικό τροχαίο τον Φλεβάρη του 2009 στη Βόνιτσα με τον Διοικητή Ασφάλειας, Γιώργο Γληγόρη.
Μας γράφει:
«Έπρεπε να περάσουν πέντε χρόνια για να καταλάβουν ποιος ήταν οδηγός στο αυτοκίνητο και ποιος συνοδηγός; Δεν είδαν το παρμπρίζ ότι ήταν χτυπημένο από την πλευρά του συνοδηγού!!! που άνοιξε τρύπα με το κεφάλι… Τόοοσο
δύσκολο ήταν να βρουν ποιος οδηγούσε… Ορίστε και Φωτογραφίες από τον τόπο της τραγωδίας»….
Η Νέα δικαστική τροπή για το περίεργο τροχαίο με τους πέντε νεκρούς
Η υπόθεση του αείμνηστου Διοικητή της Ασφάλειας, Γιώργου Γληγόρη φαίνεται να μην κλείνει και να έρχεται και πάλι στις δικαστικές αίθουσες με νέα δεδομένα…. Χάριν στον εισαγγελέα εφετών του Αγρινίου η υπόθεση επανέρχεται με κατηγορούμενο αυτή την φορά τον Κωνσταντίνο Φλώρο, ως οδηγό του οχήματος στο οποίο επέβαινε ο άτυχος διοικητής που είχε συγκρουστεί με όχημα που ερχόταν από την Κέρκυρα και είχαν χάσει τη ζωή τους επίσης τέσσερα άτομα.
Μέχρι τώρα κάποιοι, εκτός από την οικογένεια, ισχυρίζονταν ότι οδηγός ήταν ο Γιώργος Γληγόρης…
Ήταν 17 Φεβρουαρίου του 2009 όταν στο 43ο χλμ. της εθνικής οδού Αμφιλοχίας – Λευκάδας έγινε το μοιραίο. 25 ημέρες άντεξε στη μονάδα εντατικής θεραπείας της Άρτας ο Γιώργος Γληγόρης.
Τα σενάρια τότε έδιναν και έπαιρναν για τα αίτια του ατυχήματος. Τα περισσότερα από αυτά έφεραν ως οδηγό τον Γιώργο Γληγόρη και πολλοί ήταν αυτοί που έσπευσαν να κάνουν και απρεπείς σχολιασμούς.
Εμείς τότε σαν εφημερίδα είχαμε γράψει απλά τα όσα είχε πει στην κηδεία του Γιώργου Γληγόρη ο αντιστράτηγος, Γιώργος Αγγελάκος: “ Αυτό που ξέρω και πρέπει να το πω σήμερα εδώ είναι ότι δεν οδηγούσες εσύ…”, είχε πει στον επικήδειο του.

Σήμερα , πέντε χρόνια μετά, όλα δείχνουν να αλλάζουν. Την Τρίτη 11 Φεβρουαρίου είχε οριστεί η δίκη στην Λευκάδα με κατηγορούμενο ως οδηγό, πλέον, τον Κωνσταντίνο Φλώρο, που μέχρι τώρα επίσημα γνωρίζαμε ότι ήταν συνοδηγός.

Δεν οδηγούσε ο Γιώργος Γληγόρης…

«Δεν ξέρω τι έγινε Γιώργο στο συγκεκριμένο ατύχημα. Η πολιτεία και οι λειτουργοί της είναι υποχρεωμένοι να βρουν τι έγινε και να αποδοθεί δικαιοσύνη. Αυτό που ξέρω και πρέπει να το πω σήμερα εδώ είναι ότι δεν οδηγούσες εσύ.»
Αυτά ήταν τα λόγια καταπέλτης του επίτιμου αρχηγού της Αστυνομίας, Γιώργου Αγγελάκου, στην κηδεία του Διοικητή της Ασφάλειας Γιώργου Γληγόρη όταν πήρε το λόγο για να τον αποχαιρετήσει και θέλησε να κάνει αυτή την αποκάλυψη που ήταν κοινό μυστικό για την Λευκάδα το τελευταίο διάστημα.


Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger