Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

ΜΥΤΙΚΑS PRESS: Στα θετικά των πρώτων ενεργειών του νέου δημάρχου Γ. Αποστολάκη η πρόσληψη ειδικού συνεργάτη με διαφανείς διαδικασίες!


Το εξαίρετο μπλογκ ΜΥΤΙΚΑS PRESS γράφει: 

     Μία διαφορετική τακτική από την συνήθη για την επιλογή ειδικού συνεργάτη φαίνεται να ακολουθεί ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Ακτίου - Βόνιτσας κ. Γεώργιος Αποστολάκης.
    Με δημόσια γνωστοποίηση του, που αναρτήθηκε στο «ΔΙΑΥΓΕΙΑ» (δείτε εδώ), καλεί όποιους θέλουν να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους, θέτοντας από πριν τα απαραίτητα προσόντα της θέσης του ειδικού συνεργάτη. Αν και η τελική επιλογή γίνει με βάση αυτά τα κριτήρια θα είναι πράγματι κάτι αρκετά καλό........
 Οι ειδικοί συνεργάτες ως γνωστόν επιλέγονται απ' ευθείας από τον εκάστοτε Δήμαρχο και είναι πρόσωπα τα οποία έχουν υποχρεωτικά πανεπιστημιακή εκπαίδευση.
     Τα συγκεκριμένα πρόσωπα μπορούν να προσφέρουν πολύ και εξειδικευμένο έργο στους Δήμους, και είναι η αλήθεια, ένεκα της μεγάλης ανεργίας, ότι με ανοικτές προσκλήσεις γνωστοποίησης για πλήρωση θέσεων ειδικών συνεργατών, θα δούμε νέους ανθρώπους με εκπληκτικά βιογραφικά και προσόντα να κάνουν αιτήσεις..., αρκεί βέβαια και η τελική επιλογή να είναι με βάση τα βιογραφικά και τα προσόντα.
Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger