Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

1ος ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ Δ.Ε ΕΛΛΟΜΕΝΟΥΟ Δήμος Λευκάδας / Δημοτική Ενότητα Ελλομένου διοργανώνει την Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου 2014 τον Εθελοντικό Καθαρισμό κοινόχρηστων χώρων και χώρων πρασίνου στη Δημοτική Κοινότητα Νυδριού, που θα ξεκινήσει στις 10.30 π.μ. με συγκέντρωση μπροστά από το Δημοτικό Κατάστημα
Νυδριού (απέναντι από την Εκκλησία). Θα ακολουθήσουν και άλλοι εθελοντικοί καθαρισμοί και στις υπόλοιπες Τοπικές Κοινότητες σε συνεργασία με τους συλλόγους - κατοίκους).
Καλούνται πολίτες κάθε ηλικίας, μαθητές, φορείς και σύλλογοι να στηρίξουν εθελοντικά την πρωτοβουλία, η οποία σκοπό έχει την ευαισθητοποίηση στο ζήτημα της προστασίας του περιβάλλοντος και την καθαριότητα στους κοινόχρηστους χώρους και τους χώρους πρασίνου.

Η προστασία του περιβάλλοντος είναι υπόθεση όλων.
Μπορούμε όλοι να συμβάλλουμε ώστε να ζούμε σε ένα περιβάλλον καθαρό.

ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΛΛΟΜΕΝΟΥ


Πάνος Γαζής
Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger