Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

Επίσκεψη Γ.Γ στον Περιφερειάρχη Ι.Ν

Επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα της Αποκεντρωμένης στον Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων

Συνάντηση εργασίας πραγματοποιήθηκε σήμερα, 1 Αυγούστου 2014, στα γραφεία της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, μεταξύ του Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων, κ. Σπ. Σπύρου, και του Γενικού Γραμματέα της  Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου Δυτικής Ελλάδος και Ιονίου κ. Γ. Διδασκάλου.


Στην σύσκεψη συμμετείχε ο Προϊστάμενος της Διαχειριστικής Αρχής της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, κ. Π. Οικονόμου και υπηρεσιακοί παράγοντες της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων.

Σκοπός της συνάντησης, ήταν η ενημέρωση του Γενικού Γραμματέα  για την πορεία εξέλιξης του Προγράμματος ΕΣΠΑ και τις διαδικασίες  κατάρτισης και έγκρισης του Προγράμματος ΣΕΣ της περιόδου 2014-2020, καθώς και για τα προβλήματα διαχείρισης των απορριμμάτων στην Ζάκυνθο, σε σχέση με την προδικαστική απόφαση επιβολής προστίμου για την λειτουργία του ΧΥΤΑ στη θέση (Σκοπός)
και  τις προοπτικές κατασκευής νέου ΧΥΤΥ στη Ζάκυνθο.


Αύριο θα πραγματοποιηθεί επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα και του Περιφερειάρχη στα έργα που υλοποιούνται στο Λιμάνι της  Κέρκυρας (Προσήνεμος Μώλος), στην Σπηλιά (Τουριστικό Αγκυροβόλιο)  και στο Τείχος του ΝΑΟΚ. 
Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger