Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

Φίλιππος Μεσσήνης :" Όσα λέγονται αυτές τις μέρες για το ΤΑΟΛ από τον κύριο Λιβιτσάνο είναι μεγάλα ψέματα... ανεύθυνες και αδιαφανείς διαδικασίες.."

Το τελευταίο διάστημα  γίνεται μια συστηματική παραπληροφόρηση για  θέματα που αφορούν   το ΤΑΟΛ  αλλά και γενικότερα την κοινωνία της Λευκάδας , χωρίς να υπάρχει δυνατότητα για αντίλογο.
Όσα λέγονται   αυτές τις μέρες για το ΤΑΟΛ  από τον κύριο Λιβιτσάνο είναι μεγάλα ψέματα . Αφορούν μεγάλα ζητήματα του τόπου και όμως αντιμετωπίζονται με μικρές συμπεριφορές, με  πονηρές , ανεύθυνες  και αδιαφανείς διαδικασίες.  Ήδη έχουν αρχίσει αντιδράσεις για την πρακτική και τις επιλογές του, όπως
διάλυση Γενικής Συνέλευσης, κοινοποίηση ενστάσεων για το Κάστρο, ανακοίνωση εργαζομένων του ΤΑΟΛ ,αποφάσεις εργατικού κέντρου ,ανακοίνωση εργαζομένων του IONIAN STAR, ανακοίνωση για ξεπούλημα  της  περιουσίας του ΤΑΟΛ  και έπεται συνέχεια.
Η πολιτική του κ. Λιβιτσάνου  απογυμνώνεται  και καταδικάζεται από τον ίδιο τον  εργασιακό χώρο που τόσα χρόνια εκπροσωπούσε.
Όλα έχουν γραφτεί στα πρακτικά του Δ.Σ και της Γενικής Συνέλευσης. Αντίστοιχα για όλα έχουν κατατεθεί έγκαιρα τεκμηριωμένες θέσεις και απόψεις . Ας τα πάρουν οι αρμόδιοι, να μάθει ο κόσμος την αλήθεια .
 Η διαδικασία που ακολουθήθηκε προκειμένου να προστατευτούν  τα συμφέροντα του Συνεταιρισμού θα προχωρήσει και θα συμβάλει στην εφαρμογή της νομιμότητας και της διαφάνειας.                                                                                                                                                                                      Φίλιππος   Μεσσήνης

                                                                                    Μέλος Δ.Σ του ΤΑΟΛ
Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger