Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

Δήλωση εργαζομένων Ιόνιον ΣΤαρ για το ΤΑΟΛ
  Οι εργαζόμενοι του ξενοδοχείου Ιόνιον Σταρ αισθανόμαστε την ανάγκη να τοποθετηθούμε δημόσια σχετικά με το θέμα που έχει δημιουργηθεί μεταξύ της επιχείρησης μας και του ΤΑΟΛ.
Ο πρόεδρος του ΤΑΟΛ κ Γεράσιμος Λιβιτσάνος τονίζει σε εκπομπές, συνελεύσεις, συνεντεύξεις και όπου βρεθεί, πως σε περίπτωση έξωσης της
επιχείρησης μας από το ξενοδοχείο του ΤΑΟΛ, θα συνεχίσει το ξενοδοχείο να δουλεύει κανονικά υπό τη διοίκηση του! Διαδίδει την ίδια στιγμή, ότι υπάρχει συμφωνία με το υπάρχων προσωπικό ώστε να τον βοηθήσουμε στο εγχείρημα  του αυτό!
  Το προσωπικό του Ιόνιον Σταρ ξεκαθαρίζει πως ουδέποτε έχει έρθει σε συμφωνία ή έστω σε συνομιλία με κανέναν από το ΤΑΟΛ και ειδικά με τον κ Λιβιτσάνο. Παρέχουμε τις υπηρεσίες και τις γνώσεις μας μόνο στην παρούσα εταιρεία και διοίκηση. Οποιαδήποτε άλλη δήλωση αποτελεί αποκύημα της φαντασίας ανθρώπων που έχουν στόχο να βλάψουν την επιχείρηση μας και το προσωπικό της.
  Το ξενοδοχείο Ιόνιον Σταρ είναι μια ελληνική εταιρεία που εδρεύει και φορολογείται στην Ελλάδα , προσφέροντας δουλειά σε δύσκολους καιρούς σε πάνω από 15 ελληνικές οικογένειες χωρίς ουδέποτε να έχει προβεί σε καμία απόλυση.
  Για τους παραπάνω λόγους βρισκόμαστε στο πλευρό της εταιρείας μας, διαφυλάσσοντας πάνω από όλα τις δουλειές μας , αντιτασσόμενοι σε ανεδαφικά σχέδια άλλων συμφερόντων.

Με εκτίμηση,
Το προσωπικό του Ιόνιον Σταρ


Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger